Реклама / Ads
0| 7385 |19.08.2008 __

Галена премери най- напращялата хубавица в лятна България

.
Още след първия си конкурс в градът, най-голям производител на дини -Любимец, мастика ПЕЩЕРА разпали страстите и даде старт на един незабравим празник, който се превърна в лятна традиция.
 

Тръгвайки от меката на динята – Любимец, минавайки през жаркия плаж на Созопол, мастика ПЕЩЕРА стигна до центъра на динята в Северна България – с. Салманово, Шуменско. Организаторите от „Страст на кристали” споделиха, че неслучайно са избрали Салманово – селото е известно със своя ежегоден празник на огромни и зрели дини. Оказа се, че мастика ПЕЩЕРА е позната не само в пределите на България, а покрай едноименния конкурс е и станала прочута с прекрасния си вкус и разгорещяващите страстите кристали и извън страната. Непосредствено преди конкурса, местни жители с притеснение споделиха, че са забелязали колона от румънски автомобили, натоварени с дини и румънци с неустоимо желание да вкусят от любимата течност, да търсят посоката за шуменското село Салманово. Румънска реч се чуваше и по-късно сред насъбралата се над 4000 души тълпа.

pomostni4kite.jpg

Финалният от поредицата конкурси за най-баш диня протече грандиозно с много игри и щедро лееща се мастика ПЕЩЕРА. За състезанието по хранене с вързани очи лично кметът се увери, че превръзките на очите на участниците са на мястото си и няма опасност от измама. В състезанието по скачане с най-много дини под една мишница пък, любимата на всички Галена следеше дали дините са достатъчно големи и зрели. Певицата омая насъбралото се множество с поредица от любими песни, както и с задължителния вече летен хит – „Страст на кристали”. Компания от сочни момичета, облечени в изкусителни динени бански, асистираха на диня специалистите –Гъмов (“Сблъсък”) и Наката (“Аламинут”) в тегленето, меренето и опитването. Конкуренцията се оказа жестока, а дините – от сочни, по-сочни. Компетентното жури, състоящо се от зам. кмета на община Шумен г-н Генчев, кмета на Салманово г-н Киров, страстната Никол от „Плейбой” и сочната и обаятелна Гери, известна от клипа към песента „Страст на кристали” и журналистката Ася Йорданова от Нова Телевизия, беше много затруднено в избора си, поради невиждана досега конкуренция. Но професинализма си каза тежката дума и голямата награда спечели Димитър Колев от с. Салманово донесъл най-сочната призьорка с тегло- цели 24.5 кг. и апетитна обиколка на ханша 107 см. Освен голямата награда и славата, щастливият победител отнесе със себе си и кашонче със страстта на кристали мастика ПЕЩЕРА, за да почерпи за победата. А като доказателство за щедростта си, организаторите от мастика ПЕЩЕРА раздадоха на всеки от пълнолетните участници по бутилка от страстта на кристали с подаръка на лятото – диск с горещи летни хитове

nova_miarka.jpg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7096 |18.07.2008 Владимир Арабаджиев с амбиции да стигне до края – Формула 1! . 0| 16672 |14.07.2008 Галена мери обиколките на дини в Созопол . 0| 4435 |01.07.2008 Алианц Банк отново с висок кредитен рейтинг, присъден от Fitch . 0| 6048 |27.06.2008 Дни на моденската кухня в Слънчев бряг, идва световноизвестният италиански оркестър „Казадей”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads