Реклама / Ads
40| 14110 |15.12.2023 ГЛАСЪТ

"КостЯтуция": Българският Хамас на копейкиновци ли управлява държавата или има и закони?! Що за нация сме?

.
Ето ги... Източник: БНТ
Докъде затънахме! Терористите от партията на Костадин Костадинов продължават да се гаврят с българската Конституция, превръщайки я в долнопробна "костятуция". Насилствено спират работата на Народното събрание и рекетират мнозинството да спре местенето на паметника на съветската армия, иначе българският Хамас, нямало да допусне Общинския съвет на София да се формира и да започне работа.
 

Понятието „тероризъм“ точно приляга на въпросната организация, присвоила си за име едно от най-светлите явления и период в българската история. Сам по себе си този акт е дълбоко оскърбителен за нацията, но тя, нацията, сякаш свикна със всякакви свинщини…

 

По време на международен симпозиум, организиран от Московския държавен университет „М. Ломоносов“ през 2013 г. е приета следната дефиниция:

Тероризмът е политика, основана на систематично използване на терора като средство за постигане на политически или други цели. Синоними на "терор" (лат. terror - страх, ужас) са думите "насилие", "сплашване", "заплашване". В повечето страни в света законодателството определя тероризма като идеология на насилието и опит за влияние върху общественото съзнание, върху вземането на решения от публичните органи, органи местни власти или международни организации. Това се прави чрез сплашване на населението и заплахи срещу опонентите. Целта на всички изброени действия е да се постигнат определени настроения в обществото и да се затрудни или спре дейността на институциите в държавата".






Кое от тези определения не лепва като гербова марка на копейкиновците?

 

Цитирам на малоумните балалайки именно този текст, за да не вият като чакали, че им давам пример с някакви западни определения и формулировки.

 

 

Каква държава е България, щом шепа орки вилнеят в Парламента, заплашват и обиждат народни представители и институции,  опитват се да изнудват мнозинството, образувано от гласоподавателите на последните парламентарни и местни избори, нареждайки да се спре преместването на пометника на една окупационна армия, благодарение на която страната ни живя 45 години в условията на социализъм, който всъщност се оказа не това, което честни социал-демократи и комунисти са си представяли. Защото в България бе наложен болшевишки модел, който се срина заради своята идеологическа и икономическа несъстоятелност.

 

Терористите от родния Хамас са арогантни, цинични и нелепи в опитите си удавят българското общество в тресавища като нацизъм и фашизъм, за които дори нямат понятие какво точно означават. Интелектуални мушици-еднодневки, които се реят в политическото пространство с чувство за величие и безсмъртие. Банда страхливци, които веят руски знамена, но умират от шубе в някой момент Путин да не ги призове да докажат лакейството си на фронта, например. Ох, как ги е шубе тези кресльовци!






И ако въпросната сволоч си позволява да безчинства публично поради умствена недостатъчност, то защо не виждаме остра реакция от останалите политически сили? Ще продължават ли да търпят свинщините на въпросните лица?

 

Нещо сериозно трябва да се предприеме веднага. Иначе терористите на „Копейкин“ ще придобият кураж и ще станат още по-нагли.

Пирати превзели български кораб и това е водеща новина за медиите ни. А това, че някакви типове превземат парламента и се опитват да поставят условия какво е?

 

Хайде стига сме се отнасяли деликатно и коректно с хора, които се опитват да изнудват цялото общество чрез насилие и ултиматуми. Не е ли очевидно, че търсят непрекъснато провокации, за да се харесат на най-примитивната част от т.нар. „патриоти“, склонни към насилие по всяко време и по всеки повод. Един такъв – със съответните татуировки, - вече е с обвинителен акт за инквизицията на 18-годишна девойка в Стара Загора. В случая с копейкиновците обаче става дума за насилие срещу цялата нация.



БСП покрай панаира с ПСА съмсем заприлича на хамасците на Костя. Това ниво ли гонят?

Докъде могат да те обезличат зависимостите от Русия... Жалко.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 18079 |13.12.2023 А защо не и паметник на Вермахта, като част от историята ни? В Русия едва не продали мумията на Ленин. Захарова - на нарколог  . 36| 12612 |12.12.2023 Те не защитават МОЧА, а партията си и властта, за да живеят щастливо децата им на Запад . 40| 13364 |11.12.2023 Решението за „Костя Копейкин“: Медийно игнориран, чипиран или оставен на самоунищожение? . 39| 14377 |10.12.2023 Махмурлук: Има дни, в които човек не трябва да се показва и да празнува руска победа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads