Реклама / Ads
58| 20406 |27.12.2023 ГЛАСЪТ

Шифрограма разкрива подаръците на Дед Мороз за родните „балалайки“ от Кремъл. Подмокряне и оргазми

.
Спешна шифрограма от Кремъл е получила посланик Елеонора Митрофанова. След като служебният „Щирлиц“ на посолството в София, а по ведомост „готвач“, превел секретната депеша, станало ясно, че това е списък на послушните "балалайки" (4-хилядници, ако искате), които ще получат подаръци от Дед Мороз. Документът е подписан лично от Когото трябва, който многократно е заявявал, че има дружески отношения с белобрадия старец.
 

(Дед Мороз е бил разрешен лично от Сталин през 30-те години, заедно с празничната елха – дотогава те са забранени, защото се считало, че са плод на митологията.)

 

Ценният документ съдържа имената на българските петоколонничета, които най-много са слушкали, рецитирали са кремълските опорки без сричане и са отговаряли на всяка спусната задача „Всегда готов!“. Между отличниците са Петър Волгин, проф. Дарина Григорова, проф. Искра Баева, Костадин Костадинов, наричан от някои Костя Копейкин, Румен Петков, с извинение, Георги Свиленски и др.

Те ще получат за Нова година подаръци, отпуснати от спецфонда към правителството на РФ за стимулиране на най-верните пропагандатори на Владимир Владимирович и неговото демократично управление.

 

От чувала Дед Мороз ще извади за родните послушковци следните безценни глезотии:

 

Модерен народен автомобил „Запорожец“, последно поколение. (аплодисменти, сълзи и сополи);

 

Руски телевизор „Витязь“, трицветен от съображения за сигурност. (рехави ръкопляскания)

 

Руски компютри, когато бъдат вдигнати санкциите, защото временно няма части, от които да бъдат сглобени. (но защо ридания, моля ви се…)

 

Мобилни телефони руско производство с черно-бял моден дисплей. Екземпляр от техническия феномен е паднал в езеро по време на снимките на „Особености на руския риболов“, изваден е и по него е направен опит да бъде поръчано допълнително количество водка за разбора на снимачния ден. Няма данни, как са се развили събитията след това…

 

Уникални прахосмукачки „Ракета“, които ви връщат в златните времена на СССР. (бурни аплодисменти)

 

Луксозно издание на речи на Владимир Владимирович с автограф от автора Маргарита Симонян. (овации и оргазми)

 

Специална награда ще получи екипът на антибългарския сайт „Взгляд.инфо“ – годишен абонамент за „Мурзилка“, политвариант. (щастливи хлипания и подмокряния – купете си ФеминХелб, бе, хора…)

 

Освен предметните награди, Дед Мороз ще предаде пликове с каквото трябва в тях, на верните товарищи на секретното поделение №29155 на ГРУ в България.

 

Маша Захарова-Водкина

 

П.П. Всички от списъка с награди при получаването им на организираното тържество да предадат отчетите си за последния месец на Снегурочка. В краен случай на градинаря на посолството.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 12706 |23.12.2023 Грях пред Рождество: Опитайте да смените граф Игнатиев със Списаревски и защитниците на МОЧА ще ви избият зъбите . 28| 18207 |22.12.2023 Яжте си пържолите, бе: Борисов не познава Домусчиеви, а честните олигарси нямат нищо общо с кокаина . 22| 12248 |20.12.2023 Защо е важно да подкрепяме не само Украйна, а и Израел? . 39| 14820 |19.12.2023 Плюнка: Думата, която лепна като марка на Костя-Шмаровоз и бандата му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads