Реклама / Ads
0| 8214 |22.06.2017 АРТ ДЖУНГЛА

Стартира прототип - проект за изкуство и иновации с поп-ъп изложба

.
Този уикенд ще станем свидетели на нестандартна изложба в центъра на София. Различното е не само краткото време, в което ще можем да я разгледаме, но и избраното място – банков офис. „В състояние на движение“ се открива на ул. Граф Игнатиев № 38 на 23 юни /петък/ от 19:00, трансформирайки пространството в арена на съвременно изкуство.
 
Изложбата ще е отворена през целия уикенд, 24 и 25 юни, от 10 до 22 часа. Мястото събира и представя десет нови и многообещаващи съвременни български артисти, живеещи и творящи на различни места в България и Европа. Всички те са в непрекъснато творческо движение, имат разнообразен опит, образование и подход, работят различни техники и комбинират смело формати и медии.

Това е първото събитие от новата програма за изкуство и иновации ПРОТОТИП, развивана от Сосиете Женерал Експресбанк. Платформата е продължение на усилията на банката да подкрепя проекти и партньори в областта на изкуствата вече повече от десетилетие.

„Нашето желание е да направим съвременното изкуство разбираемо и достъпно за хората, като им предложим други, интересни гледни точки. Вярваме, че изкуството ни помага да бъдем креативни, гъвкави и адаптивни. В една постоянно променяща се среда, комплексни за решаване проблеми и нужда от нестандартно мислене, изкуството ще ни покаже различни перспективи от ежедневната ни работа и ще ни направи по-устойчиви“, заяви Арно Льоклер, главен изпълнителен директор на Сосиете Женерал Експресбанк.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7260 |09.08.2016 Само във Фрог: Изкуството отново събира творци от Европа в Самоков . 0| 5892 |30.03.2016 Фондация „ЛАЛЕ“ отличи проектите на годината за 2015 . 0| 5245 |22.03.2016 Започнаха снимките на мащабен проект за християнството по български земи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads