Реклама / Ads
0| 5060 |16.10.2023 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Репресия? Въпреки пълното оправдаване по обвиненията в сексуално насилие, лондонско кино свали Кевин Спейси от екран

.
Кевин Спейси Източник: БГНЕС
Световната премиера на "Контрол" - първия филм на Кевин Спейси, след като беше оправдан за сексуално посегателство, се сблъска с някои неуспехи, след като лондонско кино се отказа от предложението си да бъде домакин заради участието на актьора в микробюджетния уелски трилър.
 

Двукратният носител на "Оскар", който беше оправдан по обвинения в сексуално посегателство на съдебен процес в Лондон през юли, е записал ролята си, но не се появява на екрана; гласът му се чува в телефонните разговори с вътрешния министър Стела Симънс, изиграна от уелската актриса Лорън Меткалф, пише "Variety".

 

Грег Лин, който ръководи независимото кино, пише имейл до звездата и продуцента на "Контрол" Меткалф, който гласи: "Имаме проблем. С моите извинения трябва да ви информирам, че отменихме наемането ви при нас".

 

"Снощи ни стана известно, че във Вашия филм участва Кевин Спейси, по-специално в първия му филм след съдебното дело", продължава Лин. "Служителите ми, както и аз, сме ужасени, че ни споменават на един дъх с новия му филм за премиерата".

 

Адвокатът на Спейси - Чейс Сколник, реагира на решението на кино "Принц Чарлз" да отмени премиерата на "Контрол", като заяви пред Variety: "Г-н Спейси е доказал своята невинност във всяка съдебна зала, в която се е явявал. Всеки съдебен заседател, който е разгледал доказателствата срещу него, единодушно е отхвърлил фалшивите обвинения. Решението на кино "Принц Чарлз" да цензурира вълнуващия нов проект на Кевин е повече от разочароващо. То отхвърля правния процес на две държави, пренебрегва неопровержимите доказателства за невинността на Кевин и не се съобразява с жертвата на десетки безпристрастни съдебни заседатели, които са установили, че Кевин е 100% невинен".

 

След като Спейси беше оправдан по всички обвинения след четириседмичен процес в лондонския съд Саутварк Краун, режисьорът на "Контрол" Джийн Фалайз заяви пред Variety: "Не съжалявам, че избрах Кевин, и бих го направил отново".

 

Четирима мъже отправиха девет обвинения за сексуален тормоз срещу популярния актьор. Трима от тях твърдяха, че ги е опипвал, а според четвъртия Спейси го е нападнал и насилил, докато е бил в безсъзнание в апартамента му. По думите на обвинителите всичко това се е случило в периода между 2004 и 2013 г. Кевин Спейси беше признат за невинен по всичкидевет обвинения.

 

ФрогНюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5574 |12.10.2023 Джейда Пинкет Смит разкри, че с Уил Смит са разделени от 7 години . 0| 5905 |11.10.2023 Playboy уволни порнозвездата Миа Халифа след публичната ѝ подкрепа за Хамас . 0| 4958 |05.10.2023 Кръшкал ли е Дейвид Бекъм?  . 0| 4744 |04.10.2023 Роналдо е изправен пред ново дело за сексуално насилие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads