Реклама / Ads
23| 17432 |22.02.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Седесари анатемосаха Мартин Димитров във Facebook

.
Върли фенове на синята идея се ядосват, че са гласували. Коментар на Мартин Димитров в социалната мрежа Facebook скандализира феновете на синята идея.
 

Критиките му към ГЕРБ обаче се върнаха като бумеранг към лидера на СДС, който беше отнесен от лавина коментари. Материала си Димитров е озаглавил „Под юргана ГЕРБ и БСП са заедно”

В началото синият лидер започва с встъпителна критика към медиите. „Едва ли някоя медия би препечатала този анализ, затова моля за неговото разпространение в Интернет. Важно е поне малко да се вдигне завесата и да се видят истинските лица и на ГЕРБ, и на БСП”, пише председателят на СДС. След това в анализа си заявява, че между Борисов и Станишев е имало тайна завера преди парламентарните избори през 2009 г. Ентусиазмът  и вдъхновението на Мартин Димитров набързо са попарени от приятелите му в профила, които го иронизират за това, че електоратът на СДС се събира само в интернет. Видимо изнервени от поведението на партията, която се е превърнала в беззъб критикар,  вече не крият критиките си към лидера й.

Лидия Разсолкова е написала: „Страхотен анализ! Може би и някой друг е анализирал нещата в подобна светлина, но хайде да сложим край на анализите и да направим необходимото да престанат анализите, в които СДС не влиза в ничии планове и „анализи”. От приказки файда няма. Цани Генов е отговорил на Димитров: „Ти дръж още тия боклуци на Янко Станев в СДС-Варна да ръководят и чакай гласове”. „Ставате наистина смешни, бе, Мартине! Не може председател на партия да се държи като квартална клюкарка”, гневи се Павел Петров. „Ами като е така, изкарайте факти, доказателства, а не само голи приказки. Пропадате стремглаво надолу. (То пък не че има откъде толкова нависоко). На следващите избори и 1% да е бариерата, пак ще е непосилно висока за вас!

С такива лидери и такава политика очевидно сте погрешка в парламента. Но нищо, следващия път грешката ще бъде поправена. Съжалявам, че съм си похабил гласа и съм спомогнал за влизането ви в НС. Не синя, а жълта партия станахте - махленски клюкарки!”, завършва Петров. „Купувам си пуканки и се връщам, защото стана интересно”, бъзика се Илияна Колева от Бургас. От всичките коментари под Димитров няма нито един положителен. В останалите постинги на синия лидер дереджето е същото.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10459 |24.01.2012 Внукът на Емил Димитров звезда в ново риалити . 7| 6031 |02.01.2012 Рики Мартин встъпва в гейбрак . 30| 20743 |23.11.2011 Мартина, на Слави Трифонов, била милионерка . 7| 18347 |12.07.2011 Кристина Димитрова сваля мистър с яки бицепси, агент Тенев газ пикае

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads