Реклама / Ads
1| 10531 |17.06.2017 ФРОГ МЮЗИК

Кристиан Костов обра наградите на БГ Радио

.
Кристиан Костов Източник: БГ-радио
Участникът ни на ”Евровизия” Кристиан Костов е големият победител в годишните награди на ”БГ Радио”. Статуетките бяха раздадени вчера на специална церемония в Благоевград, която включваше и първото живо изпълнение на Костов след второто му място на европейския песенен конкурс.
 
Той взе наградите за БГ изпълнител,  БГ дебют, БГ посланик и БГ песен. Последната награда е споделена с Павел и Венци Венц Венц за общия им хит "Вдигам Level".  Те двамата получиха и статуетката за най-добър дует.

Статуетката за БГ изпълнителка е за Поли Генова, а тази за група взеха рапърите от "Скандау". За текст беше отличена антивоенната песен "Не ти ли стига" на Михаела Маринова. Автор на лириките е Павел Николов.

Наградата за албум отиде при Графа за тавата му "Моменти", а тази за видеоклип при Гери-Никол за визуализацията на песента "I'm the Queen", чийто режисьор е Николай Нанков.

Награда, кръстена на покойната основателка на радиото Ана Мария Тонкова, отиде при Йорданка Христова. Тя е тазгодишния "БГ Вдъхновител". Това е и единственото отличие, което се дава от екипа на радиото, а не се определя от слушателите му.

Зрителите на шоуто в Благоевград можеха да се насладят на изпълнения на израелския диджей Саги Абитбул, БТР, Поли Генова, Криско, Михаела Маринова, Марияна Попова, Авеню, Михаела Филева и други.

Церемонията изненадващо се превърна в терен на събирането на друга обичана група - "Каффе" на Орлин Павлов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6979 |11.06.2017 Бъчварова захапа президента, брани Георги Костов . 0| 6393 |06.06.2017 Георги Костов си избра за заместник в Митниците Божидар Алексов . 9| 9468 |15.05.2017 Георги Костов пред Фрог: Не познавам Митко Каратиста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads