Реклама / Ads
47| 31777 |19.10.2015 ЪNDERGROUND

Пеевски към Б. Михайлов: Ако Ганчев вземе ЦСКА, прокурори ще те смажат!

.
Боби Михайлов се надява Борисов да го спаси, но греши...
Ако дадеш лиценз на оня от Ловеч за ЦСКА ти пускам от моите прокурори и ще те смачкам! Такава тирада отправил депутатът от ДПС Делян Пеевски към председателя на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Според запознати със скандала бившият вратар и капитан на националния направо се препарирал от шубе.
 
Атаката срещу шефа на БФС е съпроводена с атака и срещу бизнесмена Гриша Ганчев. Според тях мястото на Ганчев в "червения" клуб щял да заеме бизнесмена Васил Божков.

Преди две седмици Ганчев заяви пред хиляди фенове на "Армията", че клубът има две възможности: или ново дружество или получаване на лиценз за отбор от А група.

 

Очевидно появата му силно е издразнила Пеевски, като дал старт на манипулативната кампания. Ганчев каза още, че "онзи" във Футболния съюз все нещо е болен и отказва да се срещнат, за да разговарят. Истината била, че Пеевски е забранил на Михайлов да води каквито й да било разговори по темата.

 

Ивайло Манджуков, синът на оръжейния търговец Петър Манджуков, който доскоро искаше да спасява ЦСКА, сега вече бил готов да отстъпи акциите си на адв. Александър Ангелов, съсобственик на ФК "Левски" и "дясна ръка" на Пеевски. Ангелов с основание е считан за подставеноо лице на депутата от ДПС на "Герена". Адвокатът живее на семейни начала с адв. Преслава Караджова. Тя по "случайност" е в УС на фондация "Петър Манджуков" и в УС на цигарената фабрика "Юри Гагарин" - Пловдив, която е под контрола на Пеевски.

 

Източници от футболните среди твърдят, че името на Васил Божков било вкарано в интригата от пеевските медии без негово съгласие.

 

Пеевски иска да удари Гриша Ганчев, защото отказва да му подари "Петрол", нито дава базите на "Петрол" за контрабанден внос на горива. Затова депутатът използвал всички средства и дори институциите в държавата, за да го прииска.

 

След разкритията на турските служби за цигарената контрабанда на "Булгартабак" през Сирия и Ирак за Турция, Пеевски търсел нови източници на бързи и големи печалби. В България обаче нито прокуратурата нито ДАНС проверяват данните от турския доклад за стотици милиони от контрабанда, част от които отиват в терористични организации. Министерство на финансите дори участва рамо до рамо с "Булгартабак" в рекламна кампания срещу контрабандата, което е връх на цинизма.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 17855 |11.10.2015 Пеевски слуги спират ТВ-7 заради интервю на Цв. Василев? . 38| 21521 |09.09.2015 Пеевски готви преврат на Доган заради Вълка? . 1| 18123 |20.07.2015 НАГЛОСТ! ББР гуши Пеевски, газейки собствения си устав . 0| 30730 |26.06.2015 Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads