Реклама / Ads
1| 4002 |23.10.2015 ПОЛИТИКА

Цв. Караянчева: Сега или никога можем да победим ДПС в Кърджали!

.
Цвета Краянчева
ДПС е в патова ситуация, властта й се изплъзва. А нагласата на хората е да отхвърлят окончателно този прояден от корупция управленски модел, който капсулира града, дърпа го назад. Да пресечем със саблен удар този гордиев възел от корпоративни интереси, управленски цинизъм, популизъм и демагогия. Сега или никога! Това казва за кърджалийския сайт bgvesti депутатката Цвета Караянчева.
 
Това е последната битка за Кърджали. Защото, ако пропуснем този шанс, няма да имаме втори. Какво прави през последните дни Хасан Азис? Обикаля клубове, църкви, ударно сменя плочки, включва уличните лампи, пуснал е тежката механизация в селата – багери, камиони, фадроми, полагат асфалта без основа и той се напуква след първия дъжд. Въобще кипи бригадирски труд. Искат за един месец да си купят доверието, което са пропилявали през последните 4 години. Затова призовавам всички здравомислещи хора – излезте и гласувайте. За да победи по-добрият! Да гласуваш е право, не задължение. А пасивността обслужва единствено статуквото, добавя тя.

БСП ни обяви за обществен враг № 1 и ни съюзи с ДПС. А на практика, примерите за колаборация между тях са многобройни и са публично достояние.  Социалистите не се противопоставиха на нито едно кметско решение, предложение или отчет, което не е от полза на гражданите през последните години. Конкретно в рамките на тази кампания не реагираха нито срещу въвличането на непълнолетни в кампанията, нито срещу подправените адресни карти на изселниците… Няма да изброявам повече. Колкото до единната кандидатура за кмет, тя е политически анахронизъм. Един блок анти-ДПС ще настрои хората едни срещу други и ще втвърди вота за Движението. Ние работим в приложното поле на конкуренцията, не на омразата. Не сме ничии врагове. Целта ни е всички градивни сили да развенчаят корпоративния модел на управление на ДПС. И се надявам от БСП да проявят разум и да ни подкрепят на балотажа, казва още Караянчева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5745 |18.09.2015 ЕИСК: Корупцията превзе Европа - време е за действие сега! . 10| 5145 |01.09.2015 Цв. Караянчева: В изборния кодекс на М. Манолова има куп недомислия . 60| 6346 |17.02.2015 М. Манолова: Сега има 16 причини повече за протести . 10| 6657 |18.11.2014 Цв. Караянчева: Ще обсъдим Орхан Исмаилов с коалиционните партньори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads