Реклама / Ads
58| 41601 |25.10.2015 ГЛАСЪТ

Мюсюлманки и европейки секс плячка на мигранти, ЕС мълчи

.
Мюсюлманинът може да прави секс само със съпругата си. Или с наложница, ако може да си позволи такава. Аналният секс е строго забранен, както и секса по време на менструация, след раждане, с болна жена и по време на пости. Всяко нарушение на тези правила Шариата клейми като престъпление.
 
Така е на книга. В живота нещата са се променили драстично.
Свещената война или джихад, допуска изнасилването и насилието във всичките му форми. То не само се прилага, но е задължително спрямо групите, които са обявени за противници/неверници. Обявените за неверни жени са достъпни за всеки и всички. Това е част от идеологията на "Ислямска държава". Така се оправдава насилието. Нашествието на големи маси мюсюлмани в Европа се възприема от немалко имигранти като част от джихад. Мъжете воини, както сочи племенната култура, имат право да изнасилват в чуждите земи. Защото са завоеватели.
Момичетата в семейството имат стойност, но не сами по себе си, а като средство за сключване на брак. Те трябва да останат девствени до първата брачна нощ. Само така е гарантирано, че именно избраният съпруг е баща на детето. За християнската цивилизицаия това може да е изостаналост, но за цели народи от мюсюлманския свят е висока ценност. Поне така се твърди, въпреки увеличаващите се примери в обратна посока...
Потокът от бежанци и мигранти към Европа се засилва. По-голямата част от него са млади силни мъже. Тяхното придвижване създава огромни проблеми на приемащите ги страни. Един от тези проблеми е насилието срещу жени в лагерите и центровете за настаняване. Както и извън тях.
Данните са толкова ужасяващи, че докладите се засекретяват, за да не предизвикат страх и контра действия.
Все пак се появи изследването на организацията ProFamilia и Съветът за тежки престъпления за област Хесен в Германия. В него за първи път се описват жестокостите, на които мъжете мюсюлмани подлагат жените мюсюлманки. Освен побоищата, като лавина нарастват изнасилванията и склоняването към проституция.
В доклада пише: "От създадената ситуация се възползват мъжете, които могат да принуждават жените да изпълняват всяко тяхно желание, третирайки ги като "законна плячка". В резултат се извършват непрекъснати изнасилвания и сексуални нападения, а също и множество случаи на принуждаване към проституция. Това трябва да стане известно на широката общественост, защото не става дума за отделни случаи, а за масова практика".
Все повече жени признават, че те и техните деца са станали жертва на сексуално насилие. Това ги принуждава да спят облечени, а през нощта да посещават тоалетните с придружител - преди всичко майките им. Нерядко обаче и те стават жертви на гаври. Дори денем тоалетните не са безопасни. Там дебнат извратеняци, които твърдят, че джихад им дава право да се възползват от женската плът.
Това поведение на много от мъжете се разпростира и върху жените в страните, къдет те минават или се установяват за постоянно. Изнасилванията заплашват да се превърнат в епидемия и да предизвикат ответни насилствени действия.
Повечето европейци започват да проумяват, че приема и абсорбацията на стотици хиляди и милиони мюсюлмани, с радикално различни от западните традиции може да доведе до страховити резултати, за които канцлера Меркел и нейните колеги в Европа дори не подозират. Мълчанието за сексуалното насилие може в един момент да взриви Европа и да доведе до насилие от друг характер - отмъщение.
Една от най-желаните страни е Швеция. Тя е считана за "морална свръх държава". Добре, но какво става там в последно време? Изнасилванията са се увеличили с 1 472%! Ужас! Правителството, за да избегне паниката, се опитва да смегчава тези цифри и да търси някакви обяснения.
За аналогична ситуация съобщава и France Press, описвайки положението в стихийно възникналия лагер "Джунгли" в град Кале, Франция. В лагера има над 3 хиляди мигранти. 10% от тях са жени. Една от тях, Милад от Сирия разказва: "Обкръжена съм от мъже. Не знам нищо за тях. Дори езикът им не знам. Не знам откъде са, какво искат. Затова трябва да съм постоянно будна и нащрек. Иначе ще ми се случи нещо лошо".
Фаустин Дуллар, социален работник в неправителствената организация France Terre d’Asile (Франция – земя на бежанци) разказва, че много от жените са принудени да търсят "защитници" сред мъжете, на които след това са принудени да се разплащат със секс. Мъжете пък търсят секс от местните жени, нерядко го постигат на сила.
Много жени и девойки от бежанския поток затъват в дългове по пътя към Европа. Те трябва да изкарат някакви пари, за да се разплатят. Много често се стига до разплащане със сексуални услуги, които в момента вървят от 10 до 50 евро, в зависимост от желанията на клиента. Дори 12-13-годишни се занимават с този "бизнес". Съществува и услуга "секс срещу храна".

Малолетни момичета са жертви на сексуални посегателства и в лагерите в Йордания, където са в мюсюлманска среда. Местните ги изнасилват при всеки удобен случай. Дори в някои от лагерите се откриват секс-тържища, където се предлага женска плът. Можеш дори да си купиш "жена за час". Много от арабите смятат това за нормално, въпреки, че противоречи на Корана и правилата на Шариата.
Положението е особено непоносимо в лагера до град Заатари в Йордания. Английският Cannel 4 излъчи разказа на Исра Мохамед: "От нашия лагер бяха отвлечени три момичета. Изнасилвали ги няколко дни и после ги върнаха. Йорданците отвличат момичета дори на 7 години и се гаврят с тях".
Вълната от изнасилвания достигна и Норвегия. Само за година броят на пострадалите се е увеличил шест пъти! От регистрирани 86 изнасилвания в Осло 83 са извършени от мюсюлмани. По признание на полицията, извършителите са представители на т.нар. "травматизирани общности", които искат от Норвегия политическо убежище.
Подобно е положението в Германия, Австрия, Италия, Русия и др. страни.
Ислямската концепция за секса е основана на бедуинската (арабската) култура. В нея съществуват традиции, които са налагани от столетия. Все по-често обаче те са коментирани като нецивилизовани за 21 век.
"Ислямска държава" прокламира Корана и Шариата, но в същото време по отношение на секса проявява невиждано лицемерие. Проповядва се запазване на девствеността като висш израз на ценностната система, а в същото време много арабски мъже търсят сексуални услуги под всякаква форма и където им попадне. Това не само не се преследва, а се толерира.
Последствията от този двоен стандарт са увеличение на самоубиствата сред жените мюсюлманки. За арабския свят статистика няма, но самубийствата сред мюсюлманки в Холандия са пет пъти повече отколкото сред местните жени. Това твърди психиатъра Карла Рус. Според нея повечето от посегналите на живота си чужденки, са го направили след претърпяно сексуално насилие.
Според други психолози, мюсюлманите насилват, защото са в шок от промяна на средата за живеене.
Самите мюсюлмани се оправдават с дълго въздържание и с това, че жените сами се съгласили, а после ги обвинили в насилие.
Посагането към европейките пък се оправдава с облеклото и поведението им: къси поли, разголени рамене и деколтета, както и посещение на барове и дискотеки.

Още за секса при мюсюлманите

Секса при мюсюлманите е комплекс от правила и препоръки, отнасящи се до половия живот на мюсюлманина, описани в шариата. Сексът в исляма е разрешен само в рамките на брака. Или с наложница/и - Коранът го разрешава. Всичко друго е прелюбодеяние и се преследва от шариата. Забранени са аналния секс, секса по време на менструация, веднага след раждане, при болст и постите.
През първата брачна нощ мъжът мюсюлманин трябва да гощава своята израница и да я ухажва постоянно, а накрая да прочете заедно с нея намаз. След сватбата той трябва да прави секс последователно 7 дни, ако жена му е била девствена. Ако обаче е взел вдовица - достатъчни са три дни. Припоръчително е да се казва молитва преди всяко сексуално занимание.
Оралният секс, поради липса на указания в свещените книги, се счита за разрешен. Аналния, онанизма, зоофилията, глуповия секс, лесбийството, хомосексуализма и изнасилването са забранени. Гейството и изнасилването на момчета се наказва със смърт. Поне така е по шариата.
Някои тълкователи на Корана смятат, че не е престъпление мъж да вземе за жена непълнолетна. Тезата е защитавана от ал Бухари, Муслима, Ахмада ибн Ханбал, Абу Давуд и др. авторитети, които припомнят, че пророка Мохамед е сключил брак с Айше бинт Абу Бакр, когато тя е била на 6 години, а в полови отношения той встъпил с нея, когато навършила 9 години...

Ева Зитева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 13544 |08.03.2015 Жените на 8 март: Искаме права и пари, не сме само за секс! . 51| 54810 |24.04.2012 Секс и изневери в тайните служби . 47| 17241 |06.03.2010 Секс с чуждо препоръчва Жан-Жак Русо на Първанов и Дянков . 42| 13621 |23.06.2009 Станишев към Берлускони: „Защото сме сексуалисти”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads