Реклама / Ads
2| 8579 |12.11.2015 НАРОДЕН ГЛАС

„ВЕЛЕВИ ФАРМА“ викат полиция във ФДН

.
Ръководството на Факултета по дентална медицина пак нарушава закона за собствеността, алармира пред Фрог нюз Генчо Велев, брат на собственика на „ВЕЛЕВИ ФАРМА“ ООД. „На покрива на аптечния склад искаме да монтираме термопомпа. Вчера финансовият мениджър на Факултета Красимир Христов като Матросов се опита да я махне. Извикахме полиция и същевременно сме пуснали жалба за това”, обяснява Генчо Велев.
 

Христов излиза с аргумента, че там където искаме да монтираме помпата е тераса на Факултета по дентална медицина. Покривът няма нищо общо с терасата. Той  представлява двускатен покрив. Целта е да ни се пречи всячески. Христов е бил в частния бизнес, но не му е провървяло. Сега се чуди как да му го върне на този частен бизнес заради неуспехите си. Трудно е да правиш малък и среден бизнес в България при наличието на такава държава, която не ти пази правата”, казва с огорчение Велев.

 

Тази помпа е незаконна. Всичките му действия са незаконни, които ФДН в момента оспорва в съда. Документите на братя Велеви за нас са неверни.Чакаме законовия срок на институциите да си свършат работата. Сложиха си бариера, за която трябва да имат разрешително от Столична община, това обясни пред Фрог нюз финансовият мениджър на Стоматологичния факултет Красимир Христов.   

 

Велев опровергава думите на Христов: "За бариерата има решение на съда в наша полза. Христов въобще не е наясно какви съдебни дела се водят и ако има фалшиви документи, то това са документите, които са инспирирани от ръководството на ФДМ и лично от г-н Христов.

Такава е схемата за движение в района, в която складът на „ТУИН-В“ ЕООД, чийто притежател съм аз, е отбелязан като собственост на ФДМ. Такъв е и АДС 07720, който ръководството на ФДМ размахва, а той е отменен от съда – решение на АС № 2700/12.05.2012 година, потвърдено от решение 11258/16.09.2013 година на ВАС".


Сагата на Велев с ФДМ не е от сега. Тя започна през 2011 г., когато ръководството му се опитва да сложи ръка на аптечните складове на Велев и неговия брат. Повече за този случай вижте тук:
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5174 |12.11.2015 Кр. Янков към ГЕРБ: Цакате малкия бизнес заради големия? . 0| 5097 |11.11.2015 Върши се престъпление и геноцид на българския селянин . 3| 7853 |11.11.2015 Отец Никанор за Фрог: Господ взе ума на Вартоломей . 5| 4842 |11.11.2015 Издигат шефа на БАН за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads