Реклама / Ads
28| 18354 |20.11.2015 ГЛАСЪТ

След автоматите и терористите в Париж се оказаха от България

.
Българска моделка пренася автомати...
Двама от терористите, стреляли и взривявали в Париж на 13-и ноември, петък, са българи от Пазарджик. Те са събудена "спяща клетка" и са радикални ислямисти с бради. Голеееми бради. Жените им са с бурки. Предполагаемите им жени, защото какво има под бурката - никой не знае.
 
Можем да предполагаме. Но да оставим въображението на мира и да гледаме фактите.
Новината за българи с бради в Париж ни я каза източник от спецслужбите. Същият човек, обвит в тайнство и секретност, довери, че логистичната подкрепа на терористите пък е дело на български моделки. Абсолютно сериозно. Те се оказали особено подходящи, защото са най-красивите в света и имат постоянни ангажименти с най-известните френски и световни модни агенции. Красавиците се усмихвали подкупващо на френските ченгета и граничари, които мигом се изпотявали - знаете къде, - и забравяли да ги проверят за оръжие, взривове и друг терористичен арсенал. Как да не се гордеем. Освен това имаме опит с Париж. Спомнете си онзи култов виц, дето се срещат две наши миски и едната пита другата:
- Ама, Сиси, научи ли, че Пена отворила бутик в Париж?
- Верно? И как го е отворила, ма?...
- Със шперц, как!

Традиции...

 

Ето, обществената БНТ разпръсна сензацията, че автоматите "Калашников", с които са стреляли терористите в Париж са български. Много хора имат доверие на БНТ и сигурно са повярвали, че източникът на новината от тайните служби е отговорен и сериозен. И патриот, естествено.

Вярно, нито една световна агенция не поде "голямото разкритие", но това е от ревност и завист. Яд ги е, че си нямат такива източници и новини. И е така, защото вестта за българско оръжие, което трепе стотици невинни вдига рейтинга, подобно на онова лекарство за простата от рекламата с онзи загубеняк и градинския маркуч...

 

БНТ са прави: като не може да впечатли с друго, поне да е с оръжието, сеело смърт в Париж...

Пазарджишки мюсюлманки тренират на полигона в Ново село

 

От произведената "новина" се налагат два извода: или източникът на БНТ от спецслужбите е решил е бил почерпен или самата телевизия е автор на сензацията. Има и трета възможност: напориста репортерка да катализира кариерата си с яко инфо в подходящия момент.

Не закъсняха и политиците да се изявят. Видят ли микрофон, моментално почват да обясняват, че още никоя партньорска служба не е поискала информация от нас по случая, но пък е възможно автоматите може да са произведени през

80-те години и изнесени нанякъде. Може, що да не може. По онова време имахме и завод за ядрени прибори в Плевен. Що терористите да не са си сглобили атомна бомба с плевенски чаркове? Ама наистина, защо да не са?

 

 

Сийка Потайнова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 12891 |14.11.2015 Какво ни очаква след атентатите в Париж* . 83| 32200 |13.10.2015 Пеевски медии: Борисов, Доган и Пеевски са разследвани в Лихтенщайн! . 42| 19989 |16.09.2015 Здравей, Хитлер! След бежанците дойдоха и вицовете за тях . 27| 17177 |16.08.2015 Le Figaro: По следите на Наполеон: Бородино - руският мираж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads