Реклама / Ads
0| 6773 |26.11.2015 АРТ ДЖУНГЛА

24-часов телевизионен канал ще рекламира България в Европа

.
Travel TV
На 10-годишнината си Travel TV представи новия международен канал, посветен изцяло на България. Първият телевизионен канал в България, излъчващ във Full HD, Travel HD ще бъде с международен обхват и стартира първо в Европа. В ефир са вече над 150 импресии, отразяващи красотата на България, съхранената природа, градове и китни села, съвременното изкуство, живите традиции и културни забележител
 
Продуцентът Виктор Димчев представи на 23 ноември на специалното събитие на Travel TV концепцията за разширяване на медията и промяна на програмната схема на Travel HD, който се превръща в 24-часов рeлакс телевизионен канал.


10 години Travel TV
"Искахме да покажем на зрителите си не само красотата на България, но и да създадем релаксираща атмосфера, изпълнена с позитивна енергия", сподели режисьорът Нено Маринов.

През следващата година амбицията на екипа е да създаде около 300 нови импресии в различни сезони, както и специални серии, посветени на известни българи.

Глобус медия груп активно участва в създаването на продукти, рекламиращи България като най-мащабният проект е Поредицата "Това е България". На събитието бяха представени и най-новите дискове - обобщаващия пълнометражен филм и тройния албум с всички 12 тематични филми, дублирани на 6 езика. Заснет в рамките на 3 години, видео каталогъг съдържа спиращи дъха кадри, заснети по земя, въздух и вода. Най–красивите, непознати и мистериозни места са представени в четири сезона.

Предстоящи проекти на медийната група са документалните серии, посветени на Българската Православна църква "Достойно ест" и видео-енциклопедията за България.

Първата българска телевизия за приключения, пътешествия и туризъм Travel TV e създадена през 2005 г. от смели творци и вдъхновени автори. Една от най-иновативните и бързоразвивавщите се медии, нейната мисия е да работи за положителния имидж на България пред света.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6756 |14.01.2015 "Амазон" подписа с Уди Алън за телевизионен сериал . 5| 7537 |08.02.2014 Контрабанден канал готвел бг антики за американския пазар . 1| 9855 |26.06.2013 Луиза Григорова от "Стъклен дом" на щат в "Зад канала"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads