„На кого пречи Камен Ситнилски?”, пита Б. Велчев

22

|

4329

|18.02.2009
„На кого пречи Камен Ситнилски?”, пита Б. Велчев

К. Ситнилски бил ръководител на онова звено от Върховна касационна прокуратура, което получило висока оценка в последния евродоклад, обясни главният прокурор.


 

„На кого пречи Камен Ситнилски” попита главният прокурор Борис Велчев по повод изнесената информация, че прокурор с инициали К. С. е предупредил ексшефката на НАП Мария Мургина за готвената срещу нея операция. Велчев заяви, че само преди два дни ДАНС е излязла с позиция, че нито е провеждала, нито е планирала подобна операция. „Когато не съществува такава операция, тя не би могла да бъде и осветена”, заяви дословно Велчев.

Камен Ситнилски бил ръководител на онова звено от Върховна касационна прокуратура, което получило висока оценка в последния евродоклад, обясни Велчев и добави, че с действията си Ситнилски явно пречи на много хора. 

Главният прокурор обърна внимание и на факта, че преди няколко месеца инициалите на прокурора се появили в sms, получен от братя Галеви за готвена операция срещу тях. В този смисъл това не бил нито първият, нито последният случай на опит за компрометиране на прокуратурата.

Верчев опроверга слуховете за "теч" на информация от обвинението към заподозрени по разследването в Национална агенция приходи. Това разследването било съвсем ново, а ако такива данни съществуват, трябвало да бъдат засечени от специалните служби и бъдат предоставени на прокуратурата. 

ВАЖНО! Фрогнюз Ви напомня, че е ограничена възможността за коментари заради решение на съда в Страсбург, според което всяка медия в България носи отговорност за написаното във форумите. Благодарим Ви, че сте наш читател!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

НАДо
Имиациите на имитаторите!!!
0 + 0 - !
възмущение
Каква държава ! Вместо защита на интересите и правата на гражданите, със зъби и нокти се защитават висши магистрати, министри и др. управляващи, хванати дори от ЕС в измами за МИЛИАРДИ !
0 + 0 - !
Цитат
ЕТО ТОВА е ЧЕРВЕНА МАФИЯ !!!! /Европа ни спря парите заради корупция и конфликта на интереси на Батко и Братко в Пътната агенция и заради Съдебната система…. А кой е ТАТКО / Татко - Камен Добринов Ситнилски- Зам. Главен прокурор Дъщерята Мария Ситнилска- Съдия в Административен съд-София. До назначаването си в съда е работила като юрискунсулт на МВР. Съпругата Донка Ситнилска - счетоводител на Националната следствена служба. Син Ситнилски- юрист на Централната Служба за Борба с Организираната Престъпност. Другият син Ситнилски - юрист на Агенция”Митници, , Камен Добринов Ситнилски до 1992 година работи в Главна прокуратура. През февруари 1992 г. първото правителство на СДС назначава за главен прокурор Иван Татарчев, който през месец май 1992 г. , внася предложение във Висшия съдебен съвет (ВСС) за неговото освобождаване от длъжност. Мотивите на главния прокурор за освобождаването от системата са - Камен Ситнилски е прекратил дело №2 (За Чернобилската екокатастроф
0 + 0 - !
ГОГО УМНАТА
ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА - ДАНЪЧНИТЕ КРАДАТ ДАНЪЦИ ПОЛИЦАИТЕ ТРЕПЯТ КОГОТО ИМ ПАДНЕ ДЕПУТАТИТЕ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ СИ А МИНИСТРИТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИМА КРИВОСЪДНА СЪДЕБНА СИСТЕМА А ПРЕМИЕРА ИГРАЕ ШАХ И РЕВЕ ЧЕ НЯМА КРИЗА - САЛ БОЙКО Е ПРАВ ЧЕ МАТЕРИАЛА Е НЕКАЧЕСТВЕН НО ЦАБРАВЯ ЧЕ И И ТОЙ ВЛИЗА В НЕГО
0 + 0 - !
аз
Значи, ако специалните служби хванат прокуратурата в престъпление, трябва да съобщят за това на прокуратурата, за да се осъди тя сама? Евентуално, ако иска?
0 + 0 - !
111
Никому не пречи! Той помага да се краде по много от Партията!
0 + 0 - !
Петра...
Самят Борис Велчев е тоталитарен, корунпиран мафиот, как няма да ни задава такива, тъпи въпроси, ние сме негова собствоност, ние сме им в ръцете те правят с нас каквото си искат , такава фамилия няма нито в Италия, където се е родила мафията нито в Боливия например, всичките на отговорни ключови полицеиски и магистрални постове, е как да върви тази държава с кой потенциал. . .
0 + 0 - !
Софиянец
Пречи ни г-н Велчев, че хората ти не си вършат работата да вкарват престъпниците в затвора. За това отговорност носиш ти и ако имаше начално възпитание и съвест отдавна да си подал оставка. За да може на столати ти да седне някой, който ще си свърши работата и ще издуха 60 годишния прах на корупцията натрупал се в прокуратурата. Надявам се тогава най сетне да видя субекти като вальо Топлото, Мургина, Р. Овч. и другите мошенници там където им е мястото, а ако незнаеш думичката ще ти подскажа - ЗАТВОР или по точно така нареченото място за лишаване от свобота, също ивестно като място за превъзпитаване на престъпницте.
0 + 0 - !
читател
за кокошка няма прошка. как мислите, че сами ще си тръгнат. всичко си е по старому, че и много по лошо.
0 + 0 - !
войводата
Прави сте хора и какво трябва да направим , за да се променят нещата към по доборо! СПОРЕД МЕН НАЙ НАПРЕД ДА ОБЯВИМ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНИНИЕ И ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕЗИ ПАРТИИ ТЕ СА ПРОПИТИ С ЛЪЖА!
0 + 0 - !
О БОЖЕ ОСВЕН ЧЕ СМЕ АЗАТСКА ФЕОДАЛНА ДЪРЖАВА АМИ И ФЕОДАЛИЗМА НИ Е СЕМЕЕН
0 + 0 - !
уеи
Борисе, Борисе-и ти ако си главен прокурор и твърдиш това, жална ни маика сега. Че само виж как се е 'укрепил' таткото-и жена и дъщеря и синове-само в 'челните редици' на институциите. Как се случва така, че цялота му фамилия е в челните редици на рекета. Че кои др. ако не татко ще е къртицата беини-че тои си пее от годинете на ТАТО. Още тогава пееше на разни другари, още тогавма сдтана незаменимия Карло
0 + 0 - !
ДЕМО
Вярвате ли, че внучето на Политбюро Велчев ще тръгне да повдига обвинения срещу съпартийците си???!!!. Неговите, на татко му и на дядо му. Дядо му, като член на Политбюро, е един от създателите на лагера на смъртта край Ловеч, както и на всички останали комунистически лагери. Внучето на Политбюро, пионката на Гоце, ще продължава да лъже и да маже, но няма да допусне и прашинка да падне върху главите на цялата сган от комунистически престъпници, во главе с пикаещия във фонтаните.
0 + 0 - !
НАДо
НАЦИОНАЛНО АЛТЕРНАТИВНО ДВИЖЕНИЕ ОБЕДИНЯВАЩО ВСИЧКИ НАС ДРУГИТЕ СРЕЩУ ТЯХ - НЕДОПУСКАНЕ НА ЧЛЕНУВАЛИ В бкп и пиявиците В КАКВИТО И ДА БИЛО ОБЩЕСТВЕНИ СТРУКТУРИ, АДМИНИСТРАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ!!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е А Г О Н И Я!!!
0 + 0 - !
Бай Върбан
Някой да пита тавариш НАДчук кои са тези ''ДРУГИТЕ'' защото аз не говоря с него. . . . . казват, че шашъвелниците са заразни. . . :)))
0 + 0 - !
pepa do Varban
ami drugite tova ste vie ot -prisloikata. . . . . . . .
0 + 0 - !
atanas
А какво прави онзи тлъст, ояден мазник, солташака на психаря Филчев в прокуратурата.
0 + 0 - !
im
Определено и двамата пречат на България да стане правова държава.
0 + 0 - !
komuna
ТОЧНО И ВЯРНО (IM)ПРЕЧАТ НА БЪЛГАРИЯ, ПРЕЧАТ НАЙ-ВЕЧЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. НО НЕ ТАКА МИСЛЯТ ОЛИГАРСИТЕ Е МАФИЯТА.
0 + 0 - !
направи справка
забележка за ДЕМО, Борис Велчев прокурора нее внук на онзи Борис Велчев от времето на Т. Живков, той дори няма роднинскавръзка с него. Внукът на Живковия зъл гений е Миленчо Велчев, бившият ни министър на икономиката по времето на Царя, а баща му беше представител на БГА Балкан в Рим и мисля после в Лондон.
0 + 0 - !
Киро
Мамицата ви фашистка на всички във властта, които прикривате крадците на милиони и милиарди.
0 + 0 - !
шуши
На правосъдието пречи господин главен прокурор , на правосъдието!
0 + 0 - !

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

времето в София София

+8°

+25°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+14°

+24°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+14°

+25°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+11°

+25°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+12°

+25°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+12°

+27°

времето в Русе

лек полъх

  • Деца отпразнуваха "Еньовден" с народен обичай във Варна

  • Деца отпразнуваха "Еньовден" с народен обичай във Варна

  • Деца отпразнуваха "Еньовден" с народен обичай във Варна

Компилация летни провали – 2015

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство