Реклама / Ads
47| 21651 |03.02.2016 ГЛАСЪТ

Девствената Кунева - особености на българската хименопластика

.
Пак съм на пазара на целомъдрието...
Все повече жени искат да са девствени отново и отново. С амбулаторна процедура те "зачеркват" от тефтерчето мъжете, с които са правили секс и лягат при новия любим с изражението на девица.
 
Мили, ти си ми първият... Няма статистика колко мъже са се вързали на този номер. Но има статистика, че през 2015 г. броят на жените в Европа, които са се подложили на хименопластика се е увеличил с 21 на сто, в сравнение с предишната година. Бизнесът се развива.

В България, както обикновено, нещата са по-различни. "Нови" девственици най-често са циганки. Ако са булки - цената им скача двойно и тройно. Ако са за "износ" и трябва да легнат с позастарели мераклии - тарифата става златна.

 

За мюсюлманките, които са опознали мъжките ласки преди сватбата, хименопластиката е направо животоспасяваща.

 

Западноевропейките го правят като подарък за любимия или като завръщане към старите нрави.

 

Целта и при едните, и при другите, и третите е да се покаже целомъдрие. Фалшиво, но целомъдрие.

 

Китайците произвеждат "комплект за изкуствена девственост" или "китайски химен". Много по-евтин начин да бъдеш "честна", без значение на колко кревата си мачкала чаршафите.

 

Добрите стари китайци...

Добрите глупави българи...

 

Готови са да приемат поредната употребявана булка и да се правят, че вярват на нейната девственост. Да, да, за Меглена Кунева става дума. Само и само да е във властта, тя е готова на всичко. Дори се сравни с Маргарет Тачър, което си е опит да ни изпързяла с поредната си хименопластика. За да имитира стабилен брак, сиреч стабилно управление.

Бихме могли да опишем ситуацията с думите на Ото Вайнингер: "Наглостта най-добре компенсира отсъствието на разум". Но не сме чак такива гадняри. Не че Кунева не заслужава. Ерих Мария Ремарк пък твърди, че: "Безнаказаността поражда отчаяна наглост". На нас ли го казва...

 

Та Кунева даде пример с Маргарет Тачър, която, видите ли, също била министър на образованието, а след това и премиер на Великобритания. Щом баронеса Тачър от Кестевен може, защо Меглена Кунева от София да не може. Смело сравнение и доста безразсъдно. Ако нашенската "Тачър" си бе направила труда да прочете малко повечко за оригинала, щеше да научи, че точно Тачър не би търпяла и минута "девственица" като нашето политическо булче... "Десет секунди са ми достатъчни да си съставя трайно мнение за някого", обичала да повтаря Желязната лейди. За Кунева щяха да и трябват много по-малко...

 

Хуманността ни подтиква да помогнем на Кунева с няколко съвета (мисли) от г-жа Тачър.

"Европейският съюз дори по принцип не може да бъде "демократична" структура. Опитите да се постигне тази илюзорна цел води към нарушаване правата на бедните страни..."

 

"Всички изкачват Еверест заради себе си, но на самия връх издигат знамето на своята страна".

 

"Такова нещо като общество не съществува. Има отделни мъже, отделни жени и има семейства".

 

"Няма как да разбереш всички, ако не чуеш всеки поотделно".

 

"Без икономическа свобода не може да има никаква друга свобода".

 

"Няма никакви "обществени финанси", има само пари на данъкоплатците".

 

"Вежливостта днес се цени много, а нахалството дори няма цена".

 

"Безплатно сирене има единствено в капана".

 

Кунева не бива да забравя, че прозвището "Желязната лейди" е дадено на Тачър от съветския армейски вестник "Красная звезда" през 1976 г. заради нейно изказване за Съветския съюз като военна империя. За ден става популярно в целия свят, а самата Тачър го приема със задоволство. Тачър бе политик и направи реформи, които преобразиха не само Великобритания, но повлияха на целия свят. Въпросът е какво даде или направи Кунева. Отговорът в анкетите на 6 медии от последните дни е: 73% средно от анкетираните са против тя да е министър на образованието. По-ниско доверие имат само прокуратурата и съда.

 

Такива неща се случват тук. Политици със завиден сексуален стаж във властта ни се представят непрекъснато за девственици. А ние уж сме свободни, ама в плен на "робството".

 

Особености на българската хименопластика...

 

Димитър Попкутуев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 14602 |14.11.2013 Особености на правосъдието в DE и BG . 150| 319184 |10.12.2012 Партията на Кунева – свърталище на политически номади . 142| 58630 |03.12.2012 Бандата на Кунева – БКП-милиционер, БКП... . 111| 70521 |26.11.2012 Меглена Кунева - снахата на задкулисието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads