Реклама / Ads
26| 7376 |03.02.2016 ПОЛИТИКА

Г-н Борисов, какво са ви направили българите, та ги наказвате с Кунева...

.
Източник: Булфото
От 1024 коментара за новината, че Меглена Кунева е новият министър на образованието, няма нито един, който подкрепя това решение. 100% от читателите са против. Статистиката е направена в 17,17 часа на 03.02.2016 г., два часа след гласуването в парламента.
 
Сборът от коментарите е съставен от сайтовете vesti.bg, news.bg, vesti.bg, segabg.com, clubz.bg, dnevnik.bg, dnes.dir.bg, marica.bg, dariknews.bg, plovdiv24.bg, frognews.bg. Във фейсбук положението е същото - хиляди мнения срещу избора на "госпожа всеядната" за образователен министър. Най-честото сравнение за избора на Кунева е с това за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

 

Ето някои от коментарите:

 

Кунева-Пръмова като Делян-Пеевски. Тука има – тука нема… Че какво му беше на Пеевски, когато го подмятаха за шеф на ДАНС? Чисто съдебно минало, юридическо образование, следователски стаж ден-два… Кунева-Пръмова юрист, журналист, еколог, енергетик, евродеятел, царистка, гражданка и пр. па де дьо…. Кинти, дами и господа! Кинти и мангизи!

 

 

Няма страшно, Даниел Вълчев ще "оправи" всички ни! Гаранция ви давам! Те затова избраха Куневица, за да може да го върнат на бял кон като неин заместник, а дефакто той ще е сивият кардинал! Схемите са му ясни, пари има да се усвояват! Да разваляме седенката хора, време е вече. Всички с камъни пред народното събрание!!!!!

 

 

Още веднъж лъсна съглашателско-слугинската роля на "реформаторката" Пръмова, избрана именно по благоволение на КОЙ. Факт е, че 9 депутати на ДПС не участваха в гласуването, за да й осигурят решаващото крехко "мнозинство" от 5 гласа. Е, и на какво бихме могли да се надяваме от такъв тип "поборничка срещу статуквото" ?

 

"Новината, че вицепремиерът Меглена Кунева, която се бори с корупцията, е номинирана да се бори и с образованието и науката, предизвика радостни възгласи сред пациентите на клиниката в Карлуково. По този повод Наполеон от стая №6 изпрати писмо до Реформаторския блок, в което настоява кандидатурата й да бъде приета и от парламентарната група на РБ, та час по-скоро да бъде даден официален старт на нейната борба."

Кунева и нейният чантодържател Даниел Вълчев няма да оправят образованието, но ще си оправят финансите. Ох как ще ги оправят само. През това време децата ще сричат "Аз съм българче...", а родителите им ще броят стотинките.

 

Г-н Борисов, какво толкова са ви направили българите та ги наказвате с такива крадливи и омразни лекета като Кунева...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 9263 |26.10.2015 Царят е гол! От какво отвлече вниманието Сидеров? . 0| 5672 |24.10.2015 Борисов, Понта и Вучич обсъждат имигрантите и енергетиката . 11| 5724 |16.06.2015 Какво бих напомнил на новия (стар) лидер на ПЕС . 21| 6916 |08.05.2015 Местан хвали Борисов, съска срещу реформаторите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads