Реклама / Ads
34| 7578 |05.02.2016 МИСТЕРИИ

Въпроса в Лондон за Борисов, Пеевски и огледалото - от КГБ

.
Бойко Борисов
Неудобните въпроси за Делян Пеевски, отправени от българи в Лондон, към премиера Бойко Борисов, били “организиран сценарий”, “методи на ДС” от “учебниците на КГБ”. Това твърди директорът на пресслужбата на Министерски съвет Севдалина Арнаудова.
 
Въпросът, провокирал одобрение сред българите, присъстващи на срещата бе от мъж, който припомни материала на германското издание „Шпигел“ за депутата от ДПС Делян Пеевски, където народният представител беше определен като „айсберга на корупцията“ в България.

„Шпигел“ на немски означава огледало. Като се погледнете в огледалото виждате ли Делян Пеевски“, попита българинът, като не спести критики срещу Борисов за това, че има общ бизнес с депутата.

Другият въпрос бе свързан с “Южен поток”. Него нашенка чете от листче пет минути.

Според Арнаудова това било “цирково изпълнение”.

Ето цялото й изявление без редакторска намеса.

"Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси” на „ цялата българска общност” в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството. Първо, моето мнение е, че това беше добре организиран сценарий. Честно да ви призная досега смятах, че тази компроматна машина е запазена марка за една определена политическа прослойка, в червен нюанс. Оказва се обаче, че методите на ДС, които можем да прочетем и в учебниците на КГБ, се използват и от все по-младите „отричащи” режима политици. За съжаление! И тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници.

Като свидетел на това цирково изпълнение, бих споделила с вас няколко факта. Задаващите „неудобни въпроси”, предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака”, която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон. Ако изгледате все пак цялото видео, сами ще разберете, че 80% от присъстващите в посолството не се припознават с грозните подвиквания на още няколко младежи. Всеки, който е бил в залата има право на свободна интерпретация на събитията, всички останали – проверете „кой – кой е” и тогава правете изводи.

Признавам – беше добре устроена игра на нерви, която обаче не постигна своите цели. Планът на самодискредитация се провали. Приятна игра. Чакам ви в Израел!"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6047 |05.02.2016 Огнената Маймуна обича промените, пуснете се по течението . 20| 8407 |03.02.2016 БОМБА! Ванга отровена, умряла не от рака, а от глад и жажда . 5| 5597 |02.02.2016 ШОК! Към 2050 хората стават безсмъртни . 5| 6588 |01.02.2016 Клошар от Ловеч получи наследство от богати лели в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads