Реклама / Ads
141| 7994 |06.02.2016 НОВИНИ

Арнаудова: Какво виждат в огледалото шефовете на Нова и бТВ след среща с Пеевски?

.
Севдалина Арнаудова
Какво виждат в огледалото шефовете на Нова телевизия, след срещата си с Делян Пеевски. Не се шегувам, питам сериозно. И това не е новина. Какво виждат собствениците и шефовете на бТВ след срещите си с Делян Пеевски? Като искаме хигиена на отношенията нека си казваме нещата каквито са.
 

Тези настоятелни питания в ефир отправи шефката на пресцентъра на МС Севдалина Арнаудова. Арнаудова не бе отишла в студията на двете национални телевизии, а отправи въпросите по телефона. Тонът й издаваше нервност. Арнаудова бе издразнена и от питанията именно за Делян Пеевски и последната статия в германското издание "Шпигел". Според нея премиерът Бойко Борисов повече от десет пъти е отговарял за депутата от ДПС. Според нея и медиите би трябвало да отговарят за отношенията си с Пеевски.

Според Арнаудова лошо протеклата среща на Борисов в българското посолство в Лондон с българи, живеещи в Англия, била предварително замислена като такава. Срещата на премиера в Лондон беше съпроводена с много агресия, подвикваше се, крещеше се. Премиерът никога не отказвал отговор на какъвто й да било въпрос, но този път имало преднамерени питания, викове и подвиквания. 20-годишен младеж държи реч за Ирина Бокова - какво е това, попита Арнаудова. Според нея се е търсил скандал и опит да се постави премиера в неловко положение. Той обаче запазил самообладание и не си изпуснал нервите, въпреки провокациите.

 

Една  от жените излезе от задните редици от група, която целеше да превърне  срещата в това, което видяхме. Пускаха се избирателно записи от срещата. Аз проучих и разбрах, че дамата е активна сред симпатизантите на „Атака“. Много удобно се вади от контекста въпроса са "Шпигел"  и за Пеевски. Какво виждат шефовете на Нова тв  в огледалото след среща с Делян Пеевски, попита тя, но водещите веднага я заглушиха с въпроси.

Арнаудова довърши: На срещата се крещеше и подвикваше, беше много махленско. Защо нито един от колегите, които пуснаха записа не попита: Извинете, това истина ли е? Изказаха се анализатори, които не присъстваха там. Един от задаващите въпроси, е член на БСП  в Лондон.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 240| 26436 |04.02.2016 Българи в Лондон към Борисов: Като се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски? . 7| 4940 |16.01.2016 Даниел Митов: Знаете ли какво значи да изгоним Гьокче? . 32| 6392 |24.12.2015 Мeстан: Знам какво ме чака! . 59| 11477 |24.12.2015 А. Йорданов: Боже, боже, какво доживяхме, боже!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads