Реклама / Ads
0| 5223 |10.02.2016 НОВИНИ

Д-р Врабевски за Фрог: Отвън няма кой да ни напише каузата!

.
Д-р Милен Врабевски
Не бива да чакаме някой отвън да ни напише каузата, а и да не забравяме, че високо на стълбичката на успелите нации статутът на националните приоритети е очевиден, заяви за Фрогнюз д-р Милен Врабевски, председател на Фондация Българска Памет.
 

Ние сме достатъчно зрял народ да се ориентираме какво ни е необходимо - да се борим с демографския срив, чалгизацията и профанизацията (средствата за масова информация са най-очевидните проводници на тия две тенденции, като акцентират върху сензацията и развлечението), да подпомагаме кариерата и социалната реализация на младите хора, да възпитаваме децата си да обичат Родината си и да изповядват европейските ценности...


Доста хора вече разбраха, че сред най-добрите предпоставки за успех е вярата в собствените възможности... НО, при положение, че индивидът се е научил да живее за другите, с ясното съзнание, че това е мисията в живота на всички ни. Живейте активно и с позиция, мислете за ближния и обърнете гръб на страха. Така ще откриете таланта си. Този, с който да добавяте стойност в живота на другите. Така постепенно ще става все по-хубаво да си българин, аз съм избрал да вярвам в това, заяви още д-р Врабевски.

 

------------------------------------------------

Д-р Милен Врабевски е възпитаник на Английската гимназия и на Медицинския университет в родния си град Варна. Собственик е на най-голямата в региона частна научно-изследователска организация в клиничната медицина с повече от 300 служители в 17 европейски държави.
През 2007 г. учредява Фондация "Българска Памет", чрез която финансира инициативи за съхранение на културно-историческото наследство и утвърждаване на националната идентичност в перспективата на европейската интеграция. За благотворителната дейност в полза на обществото през 2012 г. е поканен за член на „Глобалната инициатива на Бил Клинтън“, а през 2013 г. е отличен с „Гражданската награда“ на Европейския парламент.
През 2015 г. с негово дарение и по негова инициатива в центъра на София беше издигнат паметник на Цар Самуил в памет на 1000-годишнината от смъртта на владетеля.

ПОВЕЧЕ ОЧАКВАЙТЕ В ИНТЕРВЮ С Д-Р ВРАБЕВСКИ ВЪВ ФРОГНЮЗ
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4880 |10.02.2016 Само във Фрог: ГДБОП бори престъпността с таблици . 14| 15346 |10.02.2016 Само във Фрог: Охранител прострелял известния кримипсихолог Тодор Тодоров, кракът му бил пред ампутация . 67| 19520 |10.02.2016 Само във Фрог: Рашидов слага катинар на 8 театъра . 8| 5362 |09.02.2016 Д. Божилов за Фрог: И сега властимащи разпределят активите на КТБ
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads