Реклама / Ads
4| 13109 |01.03.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Хранителни добавки Jarrow Formulas вече в България

.
Глобалният лидер в индустрията с хранителни добавки, американският производител Jarrow Formulas, обяви навлизането си на българският пазар. През 2015 г. американската компания подписа ексклузивен договор за внос, дистрибуция и маркетинг с фирма Трипинг ЕООД в качеството на официален представител за територията на България. През м. февруари от Трипинг ЕООД обявиха, че са приключени всички законови процедури по регистрацията на продуктите Jarrow Formulas в страната и дълго чаканата от потребителите марка вече е достъпна на Българския пазар.
 

„Ние сме изключително доволни, че чрез партньорството ни с „първите в индустрията“ сме в състояние да отговорим адекватно на все по – нарастващата потребителска култура в сегмента Хранителни добавки. На пазара липсваше марка, която безкомпромисно да адресира всички най-критични аспекти, касаещи качеството на крайния продукт в това число: научна обоснованост на формулите, най-добрите и ефективни фармацевтични системи за доставка, както и  осигурени чистота, качество и безопасност съгласно най-строгите стандарти в света. Jarrow Formulas безкомпромисно запълва тази празнина на нашия пазар, подобно на световната пазарна конюнктура.“ Това заяви г-н Боян Кабаков, Управител на Трипинг ЕООД.

 

ЗА JARROW FORMULAS

Jarrow Formulas е основана през 1977 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Днес компанията е световен индустриален лидер и продава своите продукти в над 80 страни в целия свят. Като истински „Флагман“, Jarrow Formulas е активна в наблюдението на правителствените и регулаторни въпроси, които оказват влияние върху хранителната индустрия. Тя също така енергично защитава правата на потребителите за свободен достъп до качествени хранителни добавки. Професионалният персонал на фирмата се включва активно в клинични проучвания и работи с изследователи от университетите, институтите и другите академични среди по целия свят, за да се гарантира, че само най-напредналите, научно валидирани, чисти и безопасни съставки в света присъстват в продуктите на Jarrow Formulas.  Jarrow финансира изследователските проучвания на ключови хранителни продукти като CoQ10, Пробиотици, формули за костно-ставно здраве и много други, за да е сигурно, че потребителите получават пълната биологична стойност на тези продукти.

Портфолиото на Jarrow Formulas® включва над 400 изключително качествени артикула, базирани на значителни научноизследователски данни във всички категории. Компанията произвежда своите продукти съгласно най-строгите стандарти за качество в света. Същите тези стандарти се прилагат единствено в най-стриктно контролирания сегмент, а именно лекарствата с рецепта. Заводът на Jarrow е най-висок клас фармацевтично съоръжение клас 10 000, сертифицирано от FDA (щатската агенция по храни и лекарства), което дава възможност да се прилагат най-авангардните и напреднали фармацевтични технологии при производството на продуктите на марката. Само по този начин клиентите и търговците могат да са сигурни, че получават хранителни добавки с абсолютни чистота, качество, ефикасност и безопасност. Като резултат от амбицията си да създава най-добрите хранителни добавки, достъпни на пазара днес, няма престижна и значима за индустрията награда, която марката да не е спечелила.

 

Продуктите Jarrow Formulas могат да се открият в добрите аптеки, магазини за здравни продукти и витамини в цялата страна, чрез екслузивния дистрибутор за България - Фирма Трипинг ЕООД.  Или да бъдат поръчани онлайн на:  https://jarrow.bg/

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5204 |19.04.2015 Хвръкнаха цените на хранителните стоки на едро . 4| 7041 |16.01.2014 Очакват фалити на хранителни вериги . 6| 5018 |03.01.2011 Цените на хранителните продукти ще скочат . 2| 4691 |25.04.2010 Цените на едро за хранителните стоки падат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads