Реклама / Ads
1| 7761 |23.03.2009 __

Преслава с нов „Астън Мартин” в компанията на Мерилин

.
Най-новият хит на певица №1 на изминалата година - Преслава, „Червена точка” най-после се сдоби и със свое видео. Клипът съвсем скоро ще се завърти по родните канали и обещава да е истинска смесица от лукс, сексапил и висок адреналин.
 

Очевидци от снимачната площадка се кълнат, че това е най-стилния и изпълнен със скъпи играчки клип, на който са присъствали.

Първият от елементите в новото видео на горещата певица, който прави впечатление, е невероятният „Астън Мартин”, който тя подкарва. Колата, запазена марка на Джеймс Бонд, толкова впечатлила родната прима, че тя на момента пожелала да го има ... в клипа си. По време на снимките даже така се увлякла, че на няколко пъти превишила допустимата скорост, без, разбира се, да поставя в опасност присъстващите на снимките.

preslava_cigari_1.jpg

Скъпото возило обаче съвсем не изчерпва разкоша в стилистиката на клипа. В него Преслава се оставя с удоволствие не само на високите скорости, но и на изкушението да се повози в луксозен частен самолет. И не само това – тя стига докрай и ... запалва цигара, отдавайки се изцяло на усещането да си истинска жена. Няма по-еротичен жест от това да поставиш елегантно цигара между сочни устни – оръжие № 1 в арсенала на вскяа жена за омайване на любимия. „Това бе и нашата идея – да покажем как едно такова минимално движение може да има такъв огромен ефект върху противоположния пол”, споделиха от екипа по заснемането. „Затова трябваше и да сме много внимателни каква марка цигари използваме – те не само трябва да са олицетворение на стилната и модерна жена, но и да носят в себе си усещане за лукс и желание.” Неслучайно се спират именно на най-хитовата марка на родния пазар в момента – “Merilyn”. Тя е истинско въплъщение на женствеността и бижу към стила на всяка дама. Преслава даже така се прехласнала по новата си придобивка, че носи със себе си кутия от любимата си марка навсякъде, дори и само за да я покаже на околните. „Merilyn” е вече част от стила й”, разкриват близки до звездата на „Пайнер”.

preslava_cigari.jpg preslava_cigari_2.jpg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4945 |24.03.2009 М. Стратиева: Финансовата криза може да помогне на българския туризъм . 0| 5131 |23.03.2009 Р. Генов: България може със и без безмитна търговия, но не и с политически слугинаж . 0| 5436 |19.03.2009 „Винпром Ямбол” със Златен ритон . 0| 5526 |19.03.2009 Отново позлатиха „Пещерска гроздова” на ВИНАРИЯ 2009

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads