Реклама / Ads
0| 6269 |22.04.2016 АКТУАЛНО

Помощ при лечение в чужбина

.
Пациенти от България, които имат нужда от лечение в чужбина,вече имат достъп до клиники от цял свят със съдействието на „Медикъл Караджъ“. С едно обаждане или посещение в офиса на консултантската фирма, пациентът може да получи оферти за диагностика или лечение от болници в Германия, Австрия, Израел, Испания или съседна Турция.
 

От тази възможност се възползват най-често хора с онкологични заболявания, но също и такива, които се нуждаят от сложни хирургични операции, трансплантации, инвитро оплождане и много други, каза Джемал Кара.

 

Процедурата е следната: пациент, който се нуждае от преглед, изследвания или лечение зад граница, описва случая и предоставя медицинската си документация на консултант от „Медикъл Караджъ“. От там се свързват с няколко болници в чужбина, които са специализирани в лечение на конкретното заболяване. Фирмата има изградени партньорски отношения с едни от най-добрите клиники в Западна Европа и Турция, които работят с най-съвременните технологии и медицински методи. След като обсъдят случая с медицинските екипи, от консултантската фирма предоставят на пациента една или няколко оферти и план за лечение. „Целта е пациентите да разполагат с достатъчно информация, когато вземат важно решение за собственото си здраве“, обясни Джемал Кара.

 

От консултантската фирма съдействат във всеки етап от лечението – не само за комуникацията с клиниката, но също и за транспорта, хотелското настаняване, вътрешни трансфери, преводач на място. За пациентите, лекувани в Турция, компанията разполага с офис в Истанбул, който оказва подкрепа на място на пациентите и техните близки. Грижата за пациента продължава и след завръщането му у нас, защото проследяването е не по-малко важно от самото лечение, отбеляза Джемал Кара.

 

„Всеки човек може и сам да измине този път, но при нас изградените партньорства с болници в цял свят и натрупаният опит позволяват да направим това много по-бързо  и сигурно. Благодарение на доверието и професионализма изградени във времето Медикъл Караджъ получава преференциални цени за своите пациенти . Вместо да търси в интернет информация за лекари или да резервира хотели, болният трябва да се чувства спокойно и комфортно, за да се концентрира върху здравето си“, коментира  Джемал Кара.

 

От „Медикъл Караджъ“ отчитат, че най-голямото им предимство е възможността за информиран избор на клиники по цял свят, от които пациентът може да се възползва според предпочитанията, възможностите си и конкретното медицинско състояние. От там допълват, че вече няма медицинска диагноза или състояние, за което да не могат да предложат варианти. А ако случайно се натъкнат на такова, със сигурност ще направят всичко по силите си, за да намерят лечение – стига само да е открито някъде по света. Защото всеки човек е ценен и всеки случай е най-важният.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5045 |12.12.2015 Протестираща майка: 3 г. търсим помощ от социалния министър, но е глух за нас . 8| 8746 |09.09.2015 Д-р Николай Михайлов: Европейските лидери са панически безпомощни . 14| 5194 |12.06.2015 Калфин: Борбата за ромите не минава през социални помощи . 47| 12065 |31.03.2015 Вложител на КТБ към квестор: Как може да взимате 14 хил. лв. заплата и помощи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads