Реклама / Ads
0| 6514 |27.04.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Pravets Golf Club откри новия сезон с традиционния турнир – Domaine Boyar Golf Trophy

.
Pravets Golf Club откри новия сезон с традиционния турнир – Domaine Boyar Golf Trophy, в събота, 23 април. Формата на състезанието започна с шотгън в 10 часа, а играчите бяха разпределени в три дивизии според хендикапите им.
 
В Дивизия А, най-добре се представи  Максим Попов  с 68 удара, последван от Антон Панайотов  - 70 удара, а на трето място се класира Секретарят на Българската Голф Асоциация Сет Ъндърлууд с 71 удара

Победителите в Дивизия В -  Симеон Денков с резултат от 68 удара, последват от Иван Андреев  на второ място с 69 и Владислав Михайлов с 70 удара, който се класира трети.



В Дивизия С първо място с 47 стейбълфорд точки, купата взе Петко Тончев, второ място бе отредено на Албена Денева – 43 точки, а на трето място се класира  Стефан Урилски с 41 точки.

Награда за Най-дълъг удар получи Уейн Фултън, а статуетка „Най-близо до флага” взе Роби Бийтчев.

Победителите получиха награди от селекцията на Домейн Бойар – вината Платинум Мерло, Елементс Розе и Eлементс Совиньон Блан. Голф играчите, които спечелиха 1во място в три от дивизиите ще представляват отбора на Домейн Бойар на  Про-Ама на УниКредите Европейския Шампионат по голф за клубни професионалисти, който ще се състои на 8 и 9 октомври 2016 в Pravets Golf Club.

Евгени Харамлийски, Изпълнителен  Директор на Домейн Бойар, поздрави победителите и връчи наградите. Алън Рогът, Голф Директор на Pravets Golf Club от своя страна благодари на спонсорите за дългогодишното партньорство с клуба.

Денят завърши с коктейл, където всички участници опитаха вината Елеменс. Бяха представени новите реколти на вино с плодов сок – Фрутино.

Винената компания е дългогодишен партньор и спонсор на клуба от самото му създаване и спомага за развитието на голфа в страната ни.
Серията от състезания Domaine Boyar Wednesday Series ще бъде възобновена и този сезон, началото ще поставим на 11 май, а голямата награда е членство в клуба, любезно предоставено от винената компания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5706 |21.04.2016 Кънев: Преди дни Цацаров не откри нищо във Фонда за лечение . 18| 7107 |14.12.2015 Aдвокат Деян Николов за Фрог: Има лобистки текстове в новия Кодекс за застраховане . 11| 10632 |28.09.2015 Чудо! Открихме паметник на Вселенския патриарх приживе в Турция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads