Реклама / Ads
20| 5231 |05.05.2016 НАРОДЕН ГЛАС

В. Симеонов към ”Протестна мрежа”: На зло куче - зла сопа

.
Валери Симеонов
Водещата Цв. Ризова упрекна В. Симеонов по bTV за езика към ”Протестна мрежа” и ”мотаенето в краката”. На това съпредседателят на Патриотичния фронт отговори: На зло куче - зъл прът. И посочи, че никога не е бил против българите в чужбина, а против представителката на ”Протестна мрежа” Хамбърджиева.
 
Става въпрос за защита на ангажименти в нашата програма, която сме приели 2013 г. Мая Манолава ме покани на среща с живеещи в чужбина младежи и направихме двучасов разговор. Никога не съм бил против българите в чужбина, категоричен бе той.

Законът е приет. Текстовете, които оспорват те, са текстове подкрепени от мнозинство от 139 човека в парламента. Това е текст, приет от НС. И ако уважаваме законноста, не трябва да променяме нищо. Друг въпрос е, ако президентът наложи вето, каза още той.

Репортажът снощи на bTV бе провокативeн. Племенниъкъ ми е в чужбина, родата ми е в Австралия. Писмото ми бе до "Протестна мрежа", които се опитват да диктуват дневния ред в България. Писмото ми бе до Хамбърджиева като представител на "Протестна мрежа". Не отъждествявайте "Протестна мрежа" с българите в чужбина, разясни той.

Президентът има амбиции да се обозначи политически. Тъй като няма кураж да наложи сам вето, използва една подгряваща група. Не ме противопоставйте с българите в чужбина. Президентът си прави активно мероприятие, заяви Симеонов.

Имам заплахи към мен. Въобще не ми пука. "Протестна мрежа" са хора, които работят за чужди  държави. Те са от кръга "Капитал". Те са легитимация на президента. Получават средства от "Отворено общество" и "Америка за България", обясни партийният лидер. Не искам да създавам обстановка на тревожност, така отговори той на въпроса дали ще бута кабинета.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4792 |05.05.2016 Симеонов: Президентът си подготвя активно мероприятие . 8| 5150 |04.05.2016 Българите в чужбина бесни на В. Симеонов . 8| 4273 |04.05.2016 Местан за писмото на Симеонов: Не мракобесие, а откровен цинизъм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads