Реклама / Ads
3| 4800 |08.05.2016 СВЯТ

Пребиха художничка, нарисувала скандален портрет на Тръмп

.
Доналд Тръмп
Художничка, нарисувала скандален портрет на Доналд Тръмп, представящ го гол, беше нападната и пребита от симпатизант на милиардера, съобщава в. ”Кориере дела сера” и БТА.
 

24-годишната Илма Гор показа картината с голия Тръмп по-рано тази година. Творбата си тя нарече "Да върнем величието на Америка". Такъв е и кандидат-президентският лозунг на милиардера Тръмп. Творбата беше изложена в галерията "Мадокс" в Лондон. Любопитното е, че самият милиардер не е позирал за Гор, а тя го е нарисувала напълно гол, така както си го представяла.

 

Резултатът беше, че голият Тръмп е нарисуван с миниатюрен член, което скандализира негови поддръжници, докато негови противници не спестиха шегите си по негов адрес.

 

Картината като цяло породи полемика в САЩ и американски галерии забраниха тя да бъде излагана. Някои социални медии също забраниха тя да бъде показвана в тях. В САЩ Илма Гор получи множество заплахи от страна на привърженици на Тръмп. Някои от тях бяха смъртни.

 

Накрая привърженик на милиардера я нападнал пред дома й в Лос Анджелис. Той я ударил няколко пъти, докато викал "Тръмп 2016 г.". След нападението Илма Гор публикува снимки на насиненото си лице в профилите си в социалните мрежи.

 

Атаката не отказва Илма от изкуството и тя споделя, че иска да нарисува картина на голия Тед Круз, въпреки че той се оттегли от надпреварата за президентската номинация на американските републиканци.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5405 |08.08.2015 Пребиха до смърт пет жени заради магьосничество . 1| 7070 |28.09.2014 Пребиха брата на сръбския премиер на гей парад . 2| 12021 |22.02.2013 Бенедикт ХVІ си тръгва заради скандален доклад за гей-връзки и шантаж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads