Реклама / Ads
13| 14072 |16.05.2016 АКТУАЛНО

Гриша Ганчев: ЦСКА се връща в “А” група

.
От следващия сезон ЦСКА ще се върне в “А” група. Това обяви Гриша Ганчев в отворено писмо до медиите и феновете на “червените”. От него става ясно, че тази сутрин премиерът Бойко Борисов е провел среща в Министерски съвет с президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА. “Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки”, пиша Ганчев.
 
Ето и цялото писмо на Гриша Ганчев:

"Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата. Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло. Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно!

А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина… От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин! Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион „Българска армия“.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

С уважение, Гриша Ганчев"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 6300 |14.05.2016 Жорж Ганчев: Помогнах на Първанов да стане президент . 2| 5248 |11.05.2016 Горанов връща Борислав Борисов като шеф в митниците . 0| 4436 |08.05.2016 Кметът на Хайредин: Засега няма да връщаме евакуираните хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads