Реклама / Ads
17| 4875 |18.05.2016 НОВИНИ

Слави Трифонов: Няма да се кандидатирам за президент, ще съм решителен, докато пукна

.
Слави Трифонов
Имам щастието да работя с хора, които са мои съмишленици. И това е изумително състояние. Това е истинско щастие. Живеем в интересни времена. Отговорността на политиците е огромна. Без значение кака се казват. Това което се случва сега у нас ни кара да се чувстваме зле, да ни се увеличава фрустрационното напрежение. Всеки човек има право на щастие. Това каза водещият на тв шоу Слави Трифонов по БТВ.
 

Този референдум е продължение на темата за щастието. Една политическа класа се забравя много бързо. Трябва да се разбере,че по Конституция най-отгоре стои народът. На политиците им е удобно народът да гласува за тях, след което забравят за него и се превръщат в привилегировани личности. Народът стои най-отгоре. Парламент, президент, премиер, КС са назначени от народа и те трябва да са негови слуги. Не бива да забравят, че те са работници и служители на народа.

Ако референдумът се случи, ще се промени политическата система. Аз съм логичен тип, но емоциите са вредни и нито едно решение, взето под емоция, не е правилно. Гледам да съм обективен. Нямам познат свестен човек, който да иска да се занимава с политика. Свестните не искат. С нея сега се занимават комплексари и с малко самочувствие. Искам с политика да се занимават свестни хора, за това трябва да се смени политическата среда, а не партиите. Трябва политиката да е привлекателна за моралните и почтени хора.

Уважавам вярата, но по-скоро уважавам логиката. Ако се смени политическата система, не може да стане по-лошо. Сега най-лошото е това-необразовани хора с нисък морал управляват държавата. Аз се мисля за никакъв. Над 1 млн. са хората, които дадоха подписите си за референдум. Просто се събраха след тримесечния срок.

Нито един от политиците, които се изказаха против мен, не съм чул да са направили нещо достойно. Иначе думите им са прах. Бойко Борисов излезе и каза, че Доган го е поръчал, а после каза, че той е най-великият политик. Плевнелиев първо каза, че няма да става президент, а после стана. Защо се страхуват да чуят какво иска народа?! Аз съм гей рептил и за мен стоят илюминатите. Това е несериозно. Не мога да обяснявам подобни жълтини, защото хората, които говорят тези неща са жалки. Зад този референдум стоят 1 млн. души, каза той. След това уточни, че няма намерение да се кандидатира за президент. Президентът няма власт. Не, за президент няма да се кандидатирам.

 

Нямам интерес да се занимавам с политика, въпреки, че всичко е политика. Имам силно развито чувство за достойнство. Ще спазвам това, което спазват всички българи. Ако се наложи, ще направя каквото се наложи. Не искам да се разделям от швейцарците и да казвам, че те са по-добри от нас. Искам българското общество да е още по-добро от швейцарското. Не бива да спират хората да казват какво искат. За това живеем в демократично общество. КС са служители на народа, а не мъдреци, спуснати от планината Олимп. Ще съм решителен докато пукна, такъв мама ме е родила.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4839 |17.05.2016 Отец Никанор: Върнахме имущество в Гигинския манастир, конфликти няма . 11| 4208 |17.05.2016 Борисов: Няма да се подвеждаме за предсрочни избори . 7| 4269 |17.05.2016 Пловдив няма да забрани бурките . 13| 5290 |17.05.2016 Каракачанов: Ако ветото на президента остане, ПФ няма да крепи властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads