Реклама / Ads
43| 7401 |20.05.2016 НОВИНИ

Филип Станев: Плевнелиев е гениален в гафовете си

.
Филип Станев
Плевнелиев дойде днес с написан текст. Мислил е върху решението си. Принудиха го да не участва в президентските избори. Това заяви в „Панорама” Румяна Коларова, секретар по образованието в президентството.
 

Партията, която издигна Плевнелиев, показа, че не го желае, затова президентът изпревари нейния ход, предположи причината за отказа от президентската битка Красимир Каракачанов от ПФ.  

 

Плевнелиев не е бламиран за първи път. Той е един голям ум, неповторим е.  Откри цивилизацията на маите, произнесе слово на фона на планините на Колорадо, цитира несъществуваща реч на Левски, обърка Чехия с Полша, посочи гафовете на държавния глава Филип Станев от „Шоуто на Слави”.

 

Отхвърлихме ветото, защото е направено по начин неприемлив за НС, продължи Каракачанов.

 

Българите извън ЕС са в Молдова, Западните покрайнини, Македония. Вие нарушихте техните права, направи упрек Коларова към съпредседателя на ПФ.  

 

Не съм чул за тези 5 години вие и Плевнелиев да сте се погрижили за правата на българите в Македония и Сърбия. Аз го правя вече 25 години. Пускат ми по скайпа едни българи, които ме обвиняват, че съм нарушил техните права, но тези българи не представляват никого, критикува Каракачанов.

 

Правилният подход е как всички тези граждани да могат да гласуват, а не да им ограничавате правата, взе думата Петър Славов от Реформаторския блок. Когато всички наши сънародници могат да гласуват, тогава корпоративният вот в Турция ще намалее. Изборния кодекс позиционира реформаторите в конформисти и такива, които искат да направят реформисти, каза още Славов.

 

Решението е да има дистанционно гласуване на българите в чужбина, съветва Филип Станев.

 

В Чикаго българите трябва да гласуват в една малка стаичка, която в неделя е затворена. Това не е ли ограничение?! Във Франкфурт трябва да гласуват в един апартамент. Това не е ли ограничение?! За да влязат вътре, те трябва да се наредят на опашка. Това не е ли ограничение?!, с възмущение заяви Румяна Коларова.

 

Къде е политиката на държавния глава за българите в чужбина? С триста зора намерихме пари за секции в чужбина. Лошото е, че за 5 години президентът не защити нито едни българи – и в България, и в  чужбина. Така отговори на критиките на Коларова Красимир Каракачанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5570 |20.05.2016 Първан Симеонов: Радан и Борисов не искат Плевнелиев за президент . 1| 4292 |20.05.2016 Плевнелиев удостои Стоичков с почетния знак на държавния глава . 54| 6087 |20.05.2016 Делийски за Фрог: Слабият политик Плевнелиев ще бъде героизиран . 7| 4304 |20.05.2016 Политиците усукват за решението на Плевнелиев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads