Реклама / Ads
8| 5738 |25.05.2016 МИНАЛО

Обама разкрива тайни за извънземни преди да си тръгне от Белия дом?

.
Барак Обама
Американският президент ще разкрие информацията, която САЩ притежават за извънземни и извънземен живот преди да напусне Белия дом, съобщават британски медии. Барак Обама е под натиск благодарение на основния кандидат на Демократическата партия за президент на страната Хилари Клинтън, която обеща, че ще разсекрети събраната от САЩ информация за извънземни.
 
Стивън Басет, изпълнителен директор на американската Paradigm Research Group, вярва, че може да настъпи голямо разкритие. Той добави, че британският премиер Дейвид Камерън ще предприеме подобни действия веднага, ако Обама разкрие информация.

69-годишният Басет приканва Белия дом от 20 години да разкрият информация за извънземен живот. Той е въодушевен, че е „на ръба” да бъде разкрита истината.

Това ще стане реалност тази година и по главните страници на вестниците по света, изтъкна той пред всекидневника Daily Express, допълвайки, че има извънземни.

Тази година ще разкрием информация. Не съм сигурен кой ще спечели изборите, но мисля, че Обама ще е президентът, който ще оповести, добави Басет. Според него за подобно разкриване държавният глава трябва да бъде номиниран за Нобелова награда.

На 85% съм сигурен, че Обама ще направи обръщението преди да напусне Белия дом и в рамките на дни премиерът Дейвид Камерън ще го последва, поясни той.

Преди няколко месеца Хилари Клинтън заяви в американско предаване, че е готова да даде прозрачност на информация за извънземни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4383 |24.05.2016 Стачка предизвика криза за горива във Франция . 16| 6278 |24.05.2016 Фенове на ЦСКА с шествие преди финала на Купата на България . 1| 4491 |21.05.2016 Автомобил е изпаднал от колесар на АМ „Хемус” и е предизвикал ПТП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads