Реклама / Ads
26| 5037 |31.05.2016 НОВИНИ

Парамов: Първанов президент ще е най-голямата подигравка за България

.
Кольо Парамов
За нас кандидатурата на Първанов в президентската битка е най-удачният възможен вариант, но това ще бъде за България най-голямата подигравка, каза по БТВ Кольо Парамов и поясни, че това е така, защото попадаме във варианта за блокиране на Конституцията и моделиране на коренно различен процес.
 
Процесът на Румен Петков, да обособява части, хора, групи, варианти с цел да моделира коренно различна политика, която пък да ги изведе още в продължение на 5 години в някакво друго трето блато.

Участието си в кандидат-президентската кампания, Парамов коментира така: „Всичко е логично и точно като последователност, не е странно, аз съм политик последните 25 години и това, че г-н Ганчев ме покани за вариант за вицепрезидент беше една оценка за моята политическа дейност. Тази оценка ме задължава много, защото анализът, който аз правя за развитието на държавата и за бъдещето на България, ни тласка в една посока за вземане на по-кардинални решения, по-точни, по-всеобхватни държавнически решения и за това се включвам в екипа – да помогна, ако е възможно, с комплексна теоретична практична и друга помощ”.

Президентът не е само една восъчна фигура в България, а е главнокомандващ на армията. Държавният глава има много правомощия, които може да използва. Той може да използва политиката, да реализира програма в детайл и да обясни на българския народ какво е действителното положение, добави Кольо Парамов.

 

„Системата на реживковизацията в БСП заработи преди 4 години, коментира Парамов, но не успя до такава степен да задвижи страха от разпадането на партията и сега се нуждаят от една по-крупна, по-масова, по-голяма, сериозна изява, за да могат старите членове на партията и всички онези, които уважават традицията в партията, да се включат в едно обновление”,  коментира още Парамов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4322 |30.05.2016 Витков: Ако ДПС ме подкрепи отзад, ще се кандидатирам за президент . 9| 4786 |30.05.2016 Гайдарски: Ст. Данаилов няма да се навие за президент . 14| 4361 |30.05.2016 Президентът: Първи сме в Европа по аутсорсинг, трети в света . 26| 5054 |29.05.2016 Кънев: Първанов трябва да го анализират театралните критици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads