Реклама / Ads
17| 11017 |07.06.2016 ПОЛИТИКА

От чешмите вече не тече само Борисов, но и Цветанов

.
Цветанов вика от кеф, отдаден на кауза
Пускам телевизора-Бойко Борисов, по радиото пак Борисов, страх ме е, че ако пусна чешмата и оттам ще потече той. Този виц циркулира из населението още от времето на възхода на Борисов като главен секретар, после набра скорост когато той вече беше премиер и е актуален и до днес.
 
Казват, че вицовете избуявали при тоталитарно управление, но това е друга тема. Та вицът вече е малко променен с оглед на актуалната политическа обстановка. И от чешмите не тече вече само Бойко, но и дясната му ръка Цветанов. Цецо Цветанов.
В неделя партийният гаулайтер на ГЕРБ се появи в Казанлък на празника на розата. Ето какво умилително съобщение получиха медиите от пресцентъра на партията за неговата поява, предхождаща тази на патрона му Борисов. „Зам.-председателят на ГЕРБ изрази радостта си от присъствието на фестивала на министъра на туризма Николина Ангелкова, министъра на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова и министъра на земеделието и храните Десислава Танева. „Чрез присъствието си всички ние подкрепяме българските традиции, а Казанлък се превръща в уникална и привлекателна туристическа дестинация в България“, подчерта Цветан Цветанов”, написаха партийните пиари.

Това напомня много едни цитати от „Работническо дело”, но да не издребняваме. В събота шефът на ПГ на ГЕРБ беше в Горна Оряховица на празника на суджука, преди това пък в Златоград с калпак и народна носия на друг празник с чевермета. Или както казва поетът : Озове се в черква, мерне се в седянка. Нито ден без Цветанов. А и идват празници на черешите, тиквите, гроздето, домата, концерти на Веско Маринов и тичане по плажните алеи. Партийните пиари живи да ги ожалиш. Като в „най-добрите”му години като вицепремиер и вътрешен министър. Тогава акциите следваха една след друга, предимно от телевизионния екран, а славословещите го медии не смогваха да ги отразяват чак. Ако попитаме какъв беше резултатът от тези акции, колко са осъдените, колко в затвора и т.н. ще излезе, че се заяждаме. Преди година и половина Цветанов беше „сгънат на четири” от прокуратурата, която му образува точно толкова дела. Даже го и осъдиха. Тогава се беше покрил, но след бързата развръзка в негова полза отново е във вихъра си. Трябва да признаем, че не винаги му се получава.

През 2014 г. в ерата на масовите заливания с кофи с ледена вода в помощ на децата аутисти и бившият вътрешен министър реши да участва. Появи се в клип с къси гащи, но обърка аутизъм с алтуизъм. Някои даже го заподозряха, че ще се бори срещу алтруизма по децата. Така, че евтиният пиар, не винаги върши работа. Затова българи внимавайте като пускате чешмата, може да потече Цветанов с калпак, гердан от рози и суджук в ръката.

Стефан Ташев

Цветанов се скъсва да прегръща дечица и да ги гали по главичките по време на политмероприятия. Така показва, че е близо до народа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4610 |15.05.2015 Вижте къде в София ще потече мътна вода от чешмите . 6| 4612 |17.04.2015 Водата от чешмите в Бургас с алуминий . 1| 4549 |22.07.2014 Кална вода от чешмите край Костенец разболява хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads