Реклама / Ads
18| 7392 |08.06.2016 НОВИНИ

Ганчев за Фрог: Кандидатурата на ГЕРБ е незаконна, на Първанов също!

.
Жорж Ганчев
Аз съм самотен бегач на дълги разстояния от 1989 г. до ден днешен, но това нито ме обезкуражава, нито ме обезсилва да бъда в помощ на отечеството си и най-вече на младата генерация, която заслужава да живее по-добре, заяви за Фрогнюз кандидат-президентът Жорж Ганчев.
 
Не коментирам калинки – политически или журналистически – нито пък хора, които са излезли от пяната или са хванати от улицата и са изградили някаква имагинерна политическа класа, която накара народа ни да се почувства омерзен и държавата да потъне като тесла в кладенец, добави той.

По въпроса за евентуалния, неясен засега кандидат на ГЕРБ, ще кажа само, че същата няма право да се кандидатира по простата причина, че няма уседналост 5 години в България. Тя е пратена от комунистическия режим да изгради кариера, подобно на още една друга, която е шефка на друга световна организация, но такива калинки мен изобщо не ме засягат. Аз съм човек, посветен на отечеството през целия си съзнателен живот. Знам за кого става дума, всеки знае за кого става дума. Но тази кандидатура е незаконна и не искам да я коментирам, заяви той.

 

Някогашен президент също няма право да участва в президентски избори за трети път, отсече Ганчев. Точка! Аз му дадох 97 820 гласа, за да стане президент. Бях с двойна пневмония, когато друг един пък ми открадна партията БББ. Не съжалявам за нищо, започвам от АБ, защото каузата е свещенна. Така я намирам аз, Кольо Парамов също, продължи Ганчев.

 

Нашият акцент е най-сетне и за пръв път да има независими власти, трите власти да бъдат разделени, дистанцирани и напълно свободни една от друга. Не може никой да нахълтва във ВСС и всички да са нечии подвластни мишени, които сядат само когато дошлият там излезе и тръшне вратата след себе си. Трябва ли да коментирам подобни хора с подобно поведение? Нямаме ли трите власти, напълно независими и уважаващи само закона, защото Законът е най-голямата свобода от президента до ваксаджията, нямаме и държава.

 

Всеки се страхува от Жорж, всеки го знае това, и кучетата на село го знаят. Затова всеки гледа да ме спъне, защото ги превишавам с няколко класи. Виновен ли съм? Отговорът е НЕ! Ще се боря ли до последно? Отговорът е ДА!, заключи Ганчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5984 |07.06.2016 Гр. Ганчев: ”Адидас” става спонсор на ЦСКА . 12| 25737 |07.06.2016 Само във Фрог: Разследващите полицаи бягат като пилци от МВР . 6| 5778 |07.06.2016 Само във Фрог: Атентатът срещу шефа на антимафиотите в Силистра заради битов скандал . 9| 5959 |07.06.2016 Е. Славкова пред Фрог: САЩ и ЕС ще „пенсионират” Ердоган заради атентатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads