Реклама / Ads
1| 4270 |08.06.2016 НОВИНИ

НФСБ ”крои шапката” на Полина Карастоянова

.
Полина Карастоянова
Полина Карастоянова е отстранена от комисиите, в които до момента взимаше участие по решение на парламентарната група на Патриотичния фронт, съобщи пред журналисти съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.
 

„Вече е свалено доверието от преди 6 месеца и от НФСБ, с чиято листа тя стана депутат. Сега цялата група, включително колегите от ВМРО гласувахме единодушно Полина Карастоянова да бъде извадена от комисиите, в които участва”, добави Симеонов, информира БТВ.

 

„Никой няма някакво специално отношение към някого без причина. Не става въпрос за лични отношения, а става въпрос по наша преценка, за защита на лобистки интереси в няколко случая вече - със Закона за акцизите и данъчните складове, така и с дружествата, управляващи авторски права. Там има директно лобистки текстове, които са подкрепени от нашата представителка в качеството й на председател”, обясни Симеонов.

 

Засега Карастоянова остава в парламентарната група, защото не е имало единодушие тя да бъде изключена. „От НФСБ настояваме тя да бъде изключена от групата, тъй като не притежава качествата за народен представител от ПФ и НФСБ”, уточни Валери Симеонов.

 

На мястото на Карастоянова като председател на Комисията по култура и медии ще бъде Славчо Атанасов. „Той е човек с достатъчен принос към културата и медиите в качеството му на кмет”, допълни Симеонов.

 

В комисията по икономика и туризъм се предлага Димитър Байрактаров - човек с икономическо образование, с ясни позиции и квалификация. В парламентарната асамблея за Черноморско икономическо сътрудничество се издига Петър Петров.

Относно това дали е вярна информацията, че ще има вътрешно партийно допитване в НФСБ дали да направят коалиция с Атака за президентските избори, Симеонов обясни, че ще има съвещание между ръководствата и допитване в структурите.

„Няма значение личното отношение, когато сме тук, за да защитаваме нещо по-важно -националните интереси”, каза още Валери Симеонов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4726 |17.12.2015 НФСБ няма да подкрепи Захариева за министър . 9| 4425 |02.04.2015 НФСБ: Да разширим законовата самоотбрана срещу престъпността . 32| 6070 |27.07.2014 Симеонов ядосан по БНР: НФСБ няма да се коалира с ГЕРБ! . 28| 4898 |24.07.2014 ВМРО и НФСБ: Никога в съюз с ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads