Реклама / Ads
3| 5468 |11.06.2016 АРТ ДЖУНГЛА

Ден на бащата във военния музей, входът е свободен

.
Ден на бащата, посветен на специалната връзка между детето и бащата, ще се състои днес от 10 до 18 ч. с вход свободен и разнообразни забавления в Националния военноисторически музей.
 
Българската армия ще представи военни автомобили от Сухопътни войски - Мерцедес и Хамър, катапултна седалка на Военновъздушните сили, високопроходима линейка, участвала в мисии. Посетителите ще се почувстват като истински войници в кабините на ракетен комплекс 2К 52 ФРОГ "Луна-М" и вертолет МИ-24.

Търсачите на силни усещания ще бъдат предизвикани да изкачат 8-метрова стена за катерене и да се присъединят към скаутския лагер на открито, в състезателните тренажори ще се превърнат в професионални пилоти от Формула 1, а малчуганите ще могат да скачат на воля върху голям матрак.

Ще бъде обособено пространство за бебета. Конструктор за млади откриватели, сглобяване на къщички и колички, видеоигри, решаване на загадки, приказки за парите и интерактивни игри.

На специална надуваема писта децата ще управляват най-новите модели картинг колички, а с играта "Троп трайк" ще трябва да преминат през лабиринт, спазвайки пътните знаци. Любителите на колоезденето ще се забавляват с атрактивни модели велосипеди.

Бащите ще могат да седнат зад волана на едни от най-модерните автомобили, както и да се насладят на увеличен реалистичен модел на многоцелеви изтребител JAS-39 Gripen, специализиран автомобил за пътна помощ, трактор, телескопичен товарач и др.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4154 |13.05.2016 Прокуратурата отново привика военният министър Ненчев . 2| 5007 |06.05.2016 Във военния парад участват 1300 военни, 35 машини и 12 самолета и вертолета . 46| 8763 |06.05.2016 С военния парад Плевнелиев почна кампания за нов мандат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads