Реклама / Ads
41| 5313 |12.06.2016 ПОЛИТИКА

Георги Кадиев учредява партията си „Нормална държава“

.
Георги Кадиев
Бившият депутат от БСП Георги Кадиев учредедява официално партията си „Нормална държава“ от 12 часа в Зала 3 на НДК. Мотото на политическия проект е „Всичко отначало“, като депутатът щял да привлича хора между 30 и 50 години. Нямало обаче да връща никого над и под тази възраст или пък да ограничава хората по етнос.
 
Общо три са основните цели на „Нормална държава“ - възстановяването на държавата, създаването на средна класа, която да успее да задвижи българската икономика, и връщането на българите от чужбина. Не е ясно точно каква ще бъде партията му и къде ще бъде ситуирана в политическото пространство. Единственото, което уточни още през февруари независимият депутат е, че няма да бъде нито лява, нито дясна, нито пък центристка, а проевропейска и прогресивна.

От 10.30 часа в хотел „Хилтън” продуцентът Андрей Арнаудов, певицата Хилда Казасян и съмишленици детайлно ще представят идеите на на неправителствената организация „Движение за национална кауза“ (ДНК), както и първите две кампании, които ще стартират в близките месеци. С едната от тях ДНК възнамерява да кандидатства за поставяне световен рекорд за книгата на Гинес. На събитието ще бъдат представени новите лица на ДНК, между които популярни имена и експерти.

Популярните лица от телевизионния екран ще се борят за запазване на националното ДНК чрез неправителствената си организация. Идеята за проекта е на продуцента Андрей Арнаудов и ще се бори с неполитически инициативи за стимулиране на раждаемостта и детското здравеопазване, ново отношение към българите зад граница, развитие на регионите чрез преразглеждане на спрени по екологични причини проекти и др.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7375 |10.06.2016 Йотова: Скандално е Кристалина Георгиева да блокира шанса на наш политик да оглави ООН . 12| 4449 |10.06.2016 ЕК опроверга твърденията, че Барозу лобира за Георгиева за шеф на ООН . 12| 4632 |10.06.2016 Юнкер иска Кристалина Георгиева за шеф на ООН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads