Реклама / Ads
0| 5266 |13.06.2016 АРТ ДЖУНГЛА

REFAN подкрепи благотворителния празник на ателие „Прегърни ме“

.
В парк ”Коколандия” се проведе благотворително празненство, озарено от много усмивки, настроение и творческо вдъхновение, организирано от ателие ”Прегърни ме”. Каузата на сдружението е да дава шанс на деца от социални домове да развият талантите си, да открият себе си и заложбите си, като се докоснат до изкуството и сами да създадат такова.
 

На празника всеки можеше да участва в арт работилница за хартиени ангели, или да нарисува приказка, давайки израз на въображението си. Проведе се благотворителен търг, на който се събраха средства за бъдещи инициативи на сдружението и томбола с много награди, които предизвикаха огромен интерес и емоции.

Празненството се проведе под патронажа на заместник-министъра на икономиката Даниела Везиева. Специален гост бе певецът Рафи, който пя и танцува с малките художници от ателие „Прегърни ме“.
Козметичният бранд REFAN, известен с подкрепата си на множество благотворителни инициативи, осигури прекрасни подаръци за участниците и награди за томболата. Събраните средства са да помогнат ателие „Прегърни ме“ да ремонтира и допълнително да оборудва по-просторно и голямо ателие. За да стане то по-уютно, „Прегърни ме“ се нуждае от подкрепа, за да стане любимо място за творчество, игри и образоване на деца, отглеждани в социални домове.
Да помага на младежи и деца, на подрастващи в неравностойно положение е дългогодишна мисия на „Рефан България“, като за своята мащабна благотворителна дейност, фирмата и нейният управител Ангел Попов са носители на наградата „Златно сърце“ за „Цялостна социална отговорност и благотворителна дейност“. Множество са отличията и благодарствените писма до REFAN за приноса му за иницирането на множество здравни, културни и социални кампании, за подкрепата на различни образователни и спортни инициативи.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5385 |25.02.2016 REFAN с втора годишна награда „Компания на годината’15” . 0| 4968 |11.12.2015 Българите по света подкрепиха "Златната ябълка" . 0| 4880 |05.11.2015 Първи кино-литературен фестивал дава заявка за празник на изкуствата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads