Реклама / Ads
0| 4494 |17.06.2016 НОВИНИ

С голям концерт откриват Празника на черешата

.
Александра Стан
С голям концерт ще бъде открито тазгодишното издание на Празника на черешата, който ще се състои в рамките на три дни. Събитието ще стартира на 24 юни (петък) от 19.00 часа на площад „Велбъжд” със специален гост-изпълнител поп звездата ALEXANDRA STAN.
 
Румънката печели музикална награда на MTV за най-добро европейско изпълнение и получава  международна известност с хитове като “Mr. Saxobeat” и “Get Back (ASAP)” и е абсолютна сензация на поп музиката. Пяла е на една сцена със световноизвестни имена като Енрике Иглесиас и Шакира. Освен това има над 2 милиона последователи в социалната мрежа Facebook и за кратко време се налага като достойна конкуренция на световните имена от клубната сцена.

Песента „Mr. Saxobeat“ е номер едно в музикалните класации на Италия, Дания, Словакия, Полша, Унгария и в много други.

Заедно с румънската поп дива, сцената ще подгряват и обичани български звезди.
Пред кюстендилска публика ще излезе Маги Джанаварова, популярна както с успешните си дуети, така и със самостоятелните си музикални проекти.



Новаторът на световната електронна сцена, DJ Diass многократно е доказал своите умения зад пулта в десетки клубове в България и гастроли в Египет, Русия, Холандия и Македония. Неговите live сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Detroit Techno.

Зрителите на концерта  ще имат възможността да присъстват на изпълнението на най-новия общ музикален аудио-визуален проект на Kristo и Ivy, които също стъпват заедно на кюстендилска сцена.

Празникът ще продължи на 25 юни (събота) от10.00 часа с изложба-базар на череши и черешови произведения, изложение на занаятчии и производители, арт-работилница за деца, конкурси за най-едра череша, най-атрактивно вешало, най-красив щанд и фолклорен празник „Черешчица род родила”.

В неделя, 26 юни, програмата и изложенията продължават, а от 11.00 часа гражданите и гостите на Кюстендил могат да наблюдават кулинарната надпревара „Череши в кухнята” с Милица Гладнишка.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4595 |15.06.2016 Правителството одобри по-голяма независимост на прокурори и съдии . 2| 4325 |13.06.2016 Спасиха 34-годишна родилка с голяма кръвозагуба . 0| 4163 |09.06.2016 Момиче причини голям пожар в баташко село . 70| 5571 |08.06.2016 Борисов към Москов: Голяма мъка, Пепи, голяма мъка е

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads