С голям концерт откриват Празника на черешата

0

|

2962

|17.06.2016
С голям концерт откриват Празника на черешата
Александра Стан

С голям концерт ще бъде открито тазгодишното издание на Празника на черешата, който ще се състои в рамките на три дни. Събитието ще стартира на 24 юни (петък) от 19.00 часа на площад „Велбъжд” със специален гост-изпълнител поп звездата ALEXANDRA STAN.


Румънката печели музикална награда на MTV за най-добро европейско изпълнение и получава  международна известност с хитове като “Mr. Saxobeat” и “Get Back (ASAP)” и е абсолютна сензация на поп музиката. Пяла е на една сцена със световноизвестни имена като Енрике Иглесиас и Шакира. Освен това има над 2 милиона последователи в социалната мрежа Facebook и за кратко време се налага като достойна конкуренция на световните имена от клубната сцена.

Песента „Mr. Saxobeat“ е номер едно в музикалните класации на Италия, Дания, Словакия, Полша, Унгария и в много други.

Заедно с румънската поп дива, сцената ще подгряват и обичани български звезди.
Пред кюстендилска публика ще излезе Маги Джанаварова, популярна както с успешните си дуети, така и със самостоятелните си музикални проекти.



Новаторът на световната електронна сцена, DJ Diass многократно е доказал своите умения зад пулта в десетки клубове в България и гастроли в Египет, Русия, Холандия и Македония. Неговите live сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Detroit Techno.

Зрителите на концерта  ще имат възможността да присъстват на изпълнението на най-новия общ музикален аудио-визуален проект на Kristo и Ivy, които също стъпват заедно на кюстендилска сцена.

Празникът ще продължи на 25 юни (събота) от10.00 часа с изложба-базар на череши и черешови произведения, изложение на занаятчии и производители, арт-работилница за деца, конкурси за най-едра череша, най-атрактивно вешало, най-красив щанд и фолклорен празник „Черешчица род родила”.

В неделя, 26 юни, програмата и изложенията продължават, а от 11.00 часа гражданите и гостите на Кюстендил могат да наблюдават кулинарната надпревара „Череши в кухнята” с Милица Гладнишка.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Класическа музика за работа

ВРЕМЕТО

времето в София София

-3°

+6°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

-4°

+6°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

-3°

+5°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

-5°

+7°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

-6°

+5°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

-5°

+5°

времето в Русе

лек полъх

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Bulgariaanalytica Bulgariaanalytica BulariaAnalytica.org е аналитичен проект на Центъра за Балкански и Черноморски Изследвания (ЦБЧИ) който цели да предоставя на своите читатели аналитична информация за България и региона и в областа на геополитиката, националната сигурност Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Иван Стамболов Иван Стамболов Аз съм наблюдател-аматьор. Не ви предлагам решения или изводи, а само показвам един възможен начин на мислене, който може би ще ви помогне да си ги направите сами. Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах