Реклама / Ads
18| 5282 |21.06.2016 НОВИНИ

Раева: Цвети беше като писано яйце, проблемът не е от художествената гимнастика

.
Илиана Раева
Чудовищното напрежение ме срина, след като цяла седмица държах всички, заяви по БТВ Илиана Раева. И вълна от любов, и от злоба усетихме в Израел, момичетата останаха шокирани от това, което се изля, към тях бяха по-пестеливи, но то беше насочено към нас.
 
Спрях да чета, за да мога да бъда полезна, каза старши треньорът Ина Ананиева, която каза, че имала огромната подкрепа на Илиана Раева.

Първоначалната ни реакция беше, че се отказваме от Европейското, но след това говорихме с треньори и психолози и след първоначалния шок видяхме, че има и друга гледна точка, заяви състезателката от ансамбъла ни по художествена гимнастика Християна Тодорова.

Научихме за Цвети в автобуса от аерогарата към хотела, обади се дъщеря ми, която научила от приятеля на Цвети, аз се мобилизирах до краен предел, в съзнанието ми беше как ще кажа на децата и как се ще почувстват те. Отидох при Ина и й казах, че те не трябва да го научават от интернет. Докато обсъждахме, те разбраха.

Прочетохме, секунди преди те да дойдат да ни кажат, каза Християна. Тя разказа, че Цвети през последния месец много се променила, не искала да тренира, изморявала се, никога не споделяла нищо за личния си живот, искала да е с тях, но не да тренира.

Тя имаше здрава психика като състезател, в последните две години нямаше нито една грешка на състезание, но в последния месец казваше - не издържам, не мога, госпожо, не ме разбирате, заяви Ананиева.

Няма по-гледано дете от Цвети в художествената гимнастика, тя беше гледана като писано яйце, повтори Раева. Проблемът й едва ли е свързан с художествената гимнастика, през последната седмица й правих мед, лимони, билки, всички момичета й се обаждаха през 15 минути, брат й страшно много я обичаше, изреди Раева. Цвети не е в кома, явно на някого му е удобно да се говори така. Алекс, приятелят й също го казва. В тежко състояние е, но се бори. Чух се и с баба й, каза тя.

Цвети наистина беше много обгрижвана от треньорите ни и ще продължава да е така. Нападките са пълно безумие. След като Цвети се оправи, тези хора трябва да се извинят, каза Християна.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4329 |20.06.2016 Цвети Пиронкова с нов скок в ранглистата . 3| 4461 |19.06.2016 Цвети преди инцидента: Усещам, че с края идва ново начало . 15| 5380 |19.06.2016 Илиана Раева: Мислила съм си, че Цвети иска да се махне . 14| 6249 |18.06.2016 Цвети отвори очи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads