Реклама / Ads
12| 5487 |26.06.2016 НОВИНИ

Ст. Данаилов: Смешно ми е да се възприемам като политик

.
Стефан Данаилов
Аз също съм имал паник атаки, тогава играех големи роли и психиатър ми каза, че не трябва да спирам, заяви по НТВ актьорът Стефан Данаилов. Той добави, че гимнастичките ни е трябвало да играят в Израел, въпреки случилото се с Цвети Стоянова, защото ако бяха спрели, след това още по-трудно са щели да продължат.
 
Надето (Тодорова - б.р.) беше много земна жена, но интересна артистка, от най-малкото нещо правеше големи роли. Тя рисуваше, разказа още Данаилов. Държеше се човешки, арабийски и приятелски. Снимането на филма "Дами канят" беше най-веселият период в моя живот, артистите с много голям жар се хвърляха да си правят ролите. Сцените с нея ми бяха много приятни. Този филм има настроение, отборът беше много як, толкова години минаха, той все има публика. Въпреки че този филм получи трета категория заради жанра си, публиката беше луда по него.

Преди този филм снимах "Търновската царица", а след "Дами канят" заминах да снимам "Борис". До 1990 снимах филми, след това от 1994 г. заминах за Италия, но никога не ми е минавало през ума да оставам там.

Пожелавам на студентите си да им се случи това, което и на мен се е случило, но днес моментът за мотивацията е много по-сложен. Пак се съгласих да водя клас, сега залагам повече на говорене, разказа той. Всички, когато завършват, са ревниви към следващите, които вземам. Това е много сладка ревност, тя показва отношение, обич.

Вече не смея да си помисля, че съм добре, защото все нещо ще ми се случи. Сега пия "веселото" хапче, та очаквам да запея. Преди никога не съм взимал, бях си инжектиран, но това, че времето не лекувало, не е вярно, каза Данаилов. Съветваха ме да променя къщата, интериора, но какво да променям, то си ми е в сърцето. Бях щастлив с жена ми, тя ме мотивираше, караше ме да се стягам, сподели той.

Помагам на Корнелия Нинова, защото партията ме интересува, тя се нагърбва с много неща, харесвам я. Политиката мен не ме промени, защото не съм политик. Какъв политик съм аз. Смешно ми е да се възприемам като политик, каза той. Никога не съм говорил политически на студентите си, тази тема е табу.

Да кажа, че не ме е страх от смъртта, ще излъжа. Все още мога да бъда нужен, мнозина търсят помощ от мен, затова по-добре да се отлага този момент. Не ми е оставало време за черни мисли, но събдата направи така, че да се замислям по този въпрос, заяви той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 6001 |24.05.2016 Стефан Данаилов: Нахално е да се дават само 0,5% от БВП за култура . 3| 4815 |01.11.2015 Стефан Данаилов: Ако зависи от мен, щях да арестувам Волен Сидеров . 10| 5137 |01.02.2015 Смешно било прокуратурата да се оправдава с НС за Ц. Цветанов . 12| 4836 |21.12.2014 Стефан Данаилов: Искам да сънувам Мария

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads