Реклама / Ads
0| 4346 |04.07.2016 НОВИНИ

Цветанов в едно интервю: 1.ГЕРБ има кандидатура! 2.Вариантите са няколко

.
Цветан Цветанов
Още преди месец-два имаме кандидатура, но искаме правителството, НС, местната власт да работят спокойно. Винаги, когато има изборен период, започва поредната клеветийна кампания, обясни по НТВ Цветан Цветанов от ГЕРБ. Логично ще е обявен кандидат да има през септември, защото ГЕРБ е с ясен профил, каза още той.
 
Това не било обида към собствените избиратели на ГЕРБ. Той много ясно разяснявал, обикаляйки страната, мотивите и всички много добре ги разбирали. Цветанов каза, че нямало значение жена или мъж ще е президентът, важни били качествата.

Досега всичко показвало, че се върви само към хулене и дискредитиране на конкуренти. Смятате ли, че ще издигнем кандидат, който няма да е чист, попита той.

Вариантите са няколко, каза още Цветанов, въпреки че в началото на интервюто зрителите останаха с впечатление, че избраникът е налице. Човекът трябвало да бъде "достатъчно по-отговорен и да му се търси отговорност от партията", дословно каза той.

Несъстоятелно било да се сравняват изборите в САЩ и в България. После посочи как ставал изборът в Германия, където президентът се избира от Бундестага.

Цветанов се съгласи, че чакат БСП да обяви кандидата си, това бил тактически ход. Но после каза, че за ГЕРБ било важно те самите как са структурирали работите си.

На Росен Плевнелиев днес Цветанов би казал преди всичко да бъде жив и здрав.

У БСП след Нинова се бил получил по-добър заряд, коментира той.

По темата за Митьо Очите и за ОПГ той каза, че било важно привеждането в известност. Когато се бориш срещу тежката организирана престъпност, трябва да я приведеш в известност. Но съдебните решения не могат да се коментират, трябва да се съобразяваме с тях. В момента смятам, че мерките са сериозни, служители от вътрешността се командироват към летните курорти. В конкретния случай може да излезе, че Митьо Очите е жертва, ние не знаем какво точно се е случило. за паркоместа такива инциденти с по 30 човека не стават, по-съгласен съм с главния прокурор тук, каза той, но уточни, че разминаването дошло заради времето, когато били артикулирани тези заключения - министърът и главният секретар - по-рано, главният прокурор - по-късно.

Във всяка една държава от ЕС има потенциален риск от атентати, каза Цветанов. Не можем да сме спокойни от случващото се в Турция, Белгия, Франция, но към настоящия момент няма конкретни заплахи към нас.

Всяка една държава сега оптимизира антитерористичното законодателство, ако има такова, ако не - въвежда, каза Цветанов.

Когато говорим за сигурността на децата, не трябва да говорим за пари, коментира той идеята за тестовете за наркотици в 7-ми клас. Родители му казвали, че ако били разбрали по-рано, че децата им ставали зависими, щели да вземат мерки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9162 |03.07.2016 Цветанов разкри: Кандидатът за президент на ГЕРБ е силно свързан с нас . 3| 4939 |02.07.2016 ГЕРБ крие до последно кандидат-президента . 0| 6637 |02.07.2016 Убиха 4 деца от едно семейство в Мемфис . 1| 4527 |01.07.2016 Цветанов: Трябва да се нарушат правата на гражданите заради сигурността им

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads