Реклама / Ads
1| 16529 |06.07.2016 АКТУАЛНО

Сърбиновски за Фрог: Целта е да излъжем ЕС и НАТО, че да ни приемат като македонисти

.
Младен Сърбиновски
Целта сега е как да се върне Македония от “рамкова“ в АСНОМСКА, от македонска етническа общност пак на македонски народ и национални малцинства в съседните държави. И всичко това Европа да го приеме и като македонисти да влезем в НАТО и ЕС, коментира за Фрогнюз ситуацията в югозападната ни съседка най-големият съвременен автор в Македония Младен Сърбиновски.
 

В тази безизходица Груевски донкихотски заигра на картата на антиквизацията. Хвърлиха милиарди за пропагандни спотове, книги и филми, че сме най-старият народ на света, че сме антични, довеждаха ни от Хималаите някакви мургави наши крале, създаваха нова идентичност, преименуваха улици и летища, а  връх на всичко е, разбира се, проектът Скопие 2014 за цялостната промяна на образа на Скопие, който още не е завършил, но вече хубаво се вижда и това подмолно безчестие.

 

Един ден това ще приключи, но, както и да ни въртиш нас, Македонците, (с голямо М) македонските Славяни, македонските Българи, античните Македонци, Хунзи, Калаши, Ендопи, мнозинството от населението..., наричай ни както искаш, ние сме тотално губещи. Разселени, осиромашали и един господ знае как ще се възстановим, ако след оттеглянето  на Груевски изобщо се възстановим.

 

Опозицията излезе на улицата. Това са тези, които най-жестоко фабрикуваха за мен и за такива като мен всякакви измислици, и ни отвориха политически досиета.... Да, те правят някаква Шарена революция и имат боя да боядисват. Но думи нямат. Как да кажат, че общият подписан договор от Пържино е за нови отстъпки, че албанският език трябва да се говори на цялата територия на държавата и трябва да се смени името, пита Младен Сърбиновски.

 

Още очаквайте в специално интервю с Младен Сърбиновски в петък само във Фрогнюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5771 |06.07.2016 Само във Фрог: Отново сигнализират Московски за корупция в ДАИ . 1| 8500 |05.07.2016 Само във Фрог: Присъда можела да спаси живота на Христо Полицая . 0| 6531 |05.07.2016 Само във Фрог: МВР похарчило 4,5 млн. лв. за проверки с неясен резултат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads