Реклама / Ads
0| 4621 |12.07.2016 НОВИНИ

Лукарски, фрустриран: Гаф! Иванов извади имена за пушечно месо

.
Божидар Лукарски
Не одобрявам този политически ход, защото днес имахме заседание и не се извади нито едно име, но не е правилно и зряло от страна на Иван Иванов да обявява Трайчо Трайков и Гроздан Караджов, заяви по БТВ министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар Лукарски.
 
Не е това начинът да ги вадим като пушечно месо, Иванов е меко казано, за порицание. Днес обсъждахме чисто експертни въпроси, но имена не са били спрягани, увери той. Самият Трайчо беше на съвета днес и не е имало такива заявки. Това, което Иван направи, не е правилно, дори и от ПР-ска гл. т.

Извън гафа тези кандидатури са добри, ако са кандидатури. По нашите договорки имаме срокове до 20 юли - да се извадят конкретни имена и да прочете обсъждане, вкл. и партийно, така че да имаме визия за кандидат-президентската си двойка.

Лукарски беше видимо ядосан от това "изтичане" на информация. Наше предложение беше да се изведат кандидатури, които да са граждански. Това не значи, че отричаме партийното, че други партии от блока не могат да издигнат свои кандидатури. Но сега е прекалено рано, днешният начин обаче леко ме фрустрира, съобщи той.

Едно е политическото отношение към управлението, въпреки че отношението на ДСБ не мога да го разбера, каза той и посочи, че политиката била флексибелно животно и не се знаело какво ще стане след изборите. Брекзит-ът показал, че за никого не е добре, когато някой реши да се цепи и разкъсва.

Накрая призова Иван Иванов да се извини на Трайков и Караджов, защото поведението му не било джентълменско.

Говоренето на Нинова и Първанов пък било антипод на вижданията на РБ за политика и евроатлантическите им нагласи.

Найден Зеленогорски пък вероятно пак щял да води предизборния щаб на реформаторите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6310 |06.07.2016 Л. Иванова: Спя до 13 ч., мълча след концерт, не прощавам предателство . 1| 4139 |03.07.2016 Иван Иванов съветва: Потребители да не бързат да излизат на свободния пазар . 2| 4990 |03.07.2016 Иван Иванов: Губим над 1 млрд. лв от санкциите към Русия, да се отменят . 0| 4256 |29.06.2016 Трифон Иванов стана почетен гражданин на Павликени посмъртно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads