Реклама / Ads
0| 4841 |15.07.2016 НОВИНИ

Джамбазки: Евролидерите търгуват с главорезите от Саудитска Арабия и Катар

.
Ангел Джамбазки
В Брюксел има напрежение. Градът е с повишена готовност. На летището в Брюксел днес проверяваха всички пътници. На София на летището има сили на реда. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки по БНТ.
 
Политиката на френското правителство е неразумна. След като на територията на Франция има населени места, където полицията не влиза, това не е нормално. Основните групи от радикални хора, са от северноафрикански произход, хора невписани в обществото. Това обяснява наличието на десетки хиляди бойци на територията на Европа. Балканският батальон само е от повече от 500 човека. В момента говорим за асиметрична война. Тези хора съзнават, че не могат да излязат на конвенционална война на западните сили. За това избират тактиката на пропагандата и асиметричните сили. Отпор трябва да даде НАТО и Русия.

Трябва да се ангажират на земята сухопътни сили, силите на Хизбулла и с разузнавателна подкрепа на САЩ и Русия трябва да се унищожат на терен физически, да бъдат убити. Задължително да се прекъсне комуникация. Не може да имат стотици профили в социалните мрежи. Те оттам пропагандират. Трябва да се каже на всеки, че който иска да живее в Европа, ще се съобразява с начина на живот. Да биеш жена си не е културно различие. Това е насилие. Който не се подчинява, да се върне незабавно в родното му място. Да се забрани на радикали да проповядват в джамии. Виновна е цялата политическа класа.

Тези, които си играят на леви и десни, не са нито леви, нито десни. При предателска политика няма какво да се очаква. Евролидерите търгуват с главорезите от Саудитска Арабия и Катар. Те подкрепят Ердоган. Те подкрепят салафитския ислям. Е как искаш да търгуваш с монархии и да се правиш, че не виждаш как се режат глави в тези държави?! Когато играят парите се случват тези атаки в Ница.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4219 |01.07.2016 Над 1 млн. българи търгуват онлайн . 3| 5861 |27.06.2016 Джамбазки: Стига с кривите краставици и формата на бутилката за олио . 15| 4196 |24.06.2016 Джамбазки: Дойде краят на една епоха . 25| 8146 |18.06.2016 Денди към Джамбазки: Вие влязохте в ЕП след политическа педерастия с Бареков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads