Реклама / Ads
2| 6942 |18.07.2016 НОВИНИ

„Кървавото писмо“ зове за обединение на агитката на ЦСКА !!!

.
Фен на ЦСКА взриви интернет с „кърваво писмо “ в което зове за обединение на всички фенове и фракции на ЦСКА …
 
Предлагаме ви едно уникално творение на фен на ЦСКА за сайта ФенФейс. Наистина страхотно четиво на (Бори)Мечката:

Има много млади и достойни армейци, които днес погребват своята вяра! Които се отказват от това, което са били заради отбора, в който са се клели… Едни подлъгани, а други прекалено честни! Армейци, с които обикалях стадионите през всички велики и кошмарни години и с които се наложи да застанем от различни страни на барикадата!

Днес едни се радват, а другите тъгуват, а на мен ми се иска да продължа с много от тея момчета и момичета по пътя, за това и пиша всички тези думи и се надявам, че Вие, които се отричате и ви боли, въпреки всичко ще разберете, че в тоя нечестен живот трябва да си гъвкав, за да оцелееш!

И ЦСКА НЕ Е УМРЯЛ, А СЕ ПРЕРОДИ! ЦСКА НАДХИТРИ МАФИЯТА В ЕДНА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ! ЗА ДА Я ИМА ВЯРАТА В ДОБРОТО! В ЧЕСТТА! И В СИЛАТА АРМЕЙСКА!

Не погребвайте ЦСКА, момичета и момчета, а разберете, че ЦСКА СМЕ НИЕ И СЕ ВЪРНЕТЕ С НАС ЗАЕДНО ДА ПРОДЪЛЖИМ – ЗА ДА СМЕ ПО-СИЛНИ ОТ ВСЯКОГА И ДА НАПИШЕМ НОВИТЕ СТРАНИЦИ ОТ НОВАТА ИСТОРИЯ НА НАШИЯ ОТБОР!

Бях с вас рамо до рамо всеки един мач от всяка една група! Всяка една контрола! Пяхме рамо до рамо всяка една песен през всичките 90 минути във всеки един двубой! Видях в много от вас лудостта армейска и знам, че ще преосмислите и преболедувате… както аз (не, че болката от това, което се случи и се наложи да преминем, няма да остане завинаги).

Само така можехме да оцелеем! СЛЕД КАТО НЕ СИ НАУЧИХМЕ УРОКА И НЕ РАЗБРАХМЕ СИЛАТА НА ЕДИНСТВОТО НИ НА ВСИЧКИ, А НЕ НА ОТДЕЛНИ СЕКТОРИ!

А за титлите, просто дайте време… вярвам, че скоро пак ще пише ЦСКА – 31 титли; 20 купи на България!

И С НАЙ-ЛУДИ, ВЕРНИ И МНОГОБРОЙНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ В БЪЛГАРИЯ! Просто трябва време… Кралят е мъртъв, да живее кралят!!!

Точно така – кралят ЦСКА ЩЕ ЖИВЕЕ, ДОРИ ПО-СИЛЕН ОТ ПРЕДИ!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4476 |03.05.2016 Гечев в Париж зове за закриване на офшорките . 0| 4426 |29.03.2016 Фандъкова: С третия метродиаметър ще спестяваме до 90 хил. тона вредни газове . 14| 5500 |10.03.2016 Кубрат Пулев зове институциите да се събудят . 41| 7347 |13.02.2016 Пеевски ще съди Енчев, той зове гражданите да се противопоставят на мастодонта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads