Реклама / Ads
2| 3901 |18.07.2016 НОВИНИ

Станишев: Не се страхувайте да заявите „Аз съм БСП“!

.
Сергей Станишев
Президентът на ПЕС Сергей Станишев и лидерът на БСП Корнелия Нинова стартират заедно кампания броени дни преди Бузлуджа. Тя ще се проведе изцяло във Фейсбук и е отворена за всички членове, симпатизанти и приятели на БСП. Те могат да качат свои видеа, снимки, интересни истории и случки, свързани с червената идея.
 
„Кръстихме групата „Аз съм БСП“, понеже вярваме, че потенциалът на тази 125-годишна партия е голям, защото хората в нея са големи. БСП не е сградата на „Позитано“ или нейните политически органи. БСП са хората, за които лявата идея е кауза, емоция и живот. Правим кампанията заедно, защото така сме по-силни.“, категорични са бившият и настоящият лидер на столетницата.

„Замисляли ли сте се кога за последен път сте казвали: „Аз съм БСП“, или „Споделям каузата на БСП“. Независимо къде – пред приятели, близки на маса, пред опоненти. Не се страхувайте да заявите „Аз съм БСП“!“, започва видеообръщението си лидерът на ПЕС Сергей Станишев.  

„Тази година нашата партия навършва 125 години. Няма друга партия в България, която да е преживявала толкова много. Изкачвали сме стръмни върхове, падали сме в дълбоки пропасти, градили сме модерна България. Отстоявали сме своите принципи, независимо от цената. Това се е случило, защото БСП има кауза, близка до сърцата на милиони българи. БСП е споделена емоция. Приз годините на българския преход много думи се обезцениха. Думи като справедливост, социална държава, солидарност. Изпразнени са от съдържание заради политиката на управляващите – хората се чувстват забравени, отхвърлени от собствената си държава.

 БСП не иска такава държава, искаме тя да вдъхва надежда. И днес, когато идва Бузлуджа – нашият събор, наближава нашият юбилей, е време да кажем кой е БСП. БСП сме всички ние – стоцици хиляди социалисти, симпатизанти, хора, които вярват в социална България. Нека в навечерието на тази годишнина цяла България чуе нашия глас. Каква България искаме? Вярвам, че само БСП, нашата платформа, може да даде надежда на страната ни. С усърдна работа и вяра в нашата кауза!“

„Искам да подредя държавата. Искам да има правила, еднакви за всички и който ги нарушава, да бъде наказван. Искам да изчистя политиката от зависимости. Искам всеки да знае, че ще успее, не защото има дядо владика, а защото има качества. Знам, че БСП може да направи това, но имаме нужда от вас. Станете наши съмишлиници в тази кауза и ние няма да ви предадем.“, заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

„Фeйсбук групата има за цел да покаже, че БСП е партия с перспектива, с визия, с енергия и потенциал. Откъде идват енергията и потенциалът? Естествено от хората в БСП. Зад Българската Социалистическа Партия не стоят просто три букви и 125-годишна история, а истински хора, които носят каузата България в сърцето си. Нека всички в социалните мрежи видят, че в БСП вярват опитни, интелигентни и модерни хора, които имат мечти, желания и амбиции за бъдещето. Сигурни сме, че всеки от нас има какво да каже и с какво да се гордее.“, гласи описанието на събитието в страницата на Станишев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4201 |03.07.2016 Станишев: Хората имат право да мразят политиката заради случилото се във Великобритания . 0| 4167 |01.07.2016 Станишев: Кандидатът за президент трябва да привлече и хора извън БСП . 8| 11096 |01.07.2016 Станишев: Местан е в някакъв телевизионен театър . 0| 4278 |29.06.2016 Станишев: Великобритания трябва да стартира процедурата по излизане от ЕС най-скоро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads