Реклама / Ads
4| 6008 |19.07.2016 МИСТЕРИИ

Сидеров: US-изтребители от Безмер са бомбандирали Ердоган!?

.
Волен Сидеров
От базата в Безмер са излетели бойни самолети в южна посока в нощта на преврата- в посока Турция. Може и да са тези, които са бомбандирали резиденцията на Ердоган в Анкара. Може да са го направили и да се върнат. Тази версия лансира лидерът на партия ”Атака” Волен Сидеров.
 
Информацията е на хора, които разбират, които познават тези самолети. Може някои да кажат, че са учения. Но точно в тази посока? Военният министър сигурно ще кажа, че е учение, обясни той.

Според Сидеров когато американците свалят режими в чужди държави, използват бази от други държави. В първия час на преврата в САЩ се говореше за въстание. Имало е изчакване да кажат, как да го съобщят. Първо бе въстание, но после бе преврат метеж и т.н. ЦРУ е искало да свали Ердоган, а след неуспеха започнали да се договарят с Ердоган. Той стана непослушен. Тъкмо започнаха да правят флотилия в Черно море и той започна да се сдобрява с Путин. Поведението на Ердоган е своенравно, а такива държавници Вашингтон не харесва. И плащат на настроените към него да го свалят, разсъждава той.

Няма как да насочат обвиненията към България, но изолираха турската база Инджирлик. Изключиха тока, а тя е под американски контрол. Ердоган показа, че изолира американците. Няма как да го кажат гласно, смята атакистът.

Ако превратът е на кемалистите, защо се застава срещу тях, а не срещу Ердоган. А защо в Киев подкрепиха превратаджиите, направи аналогия той.

Днес службите трябваше да кажат какво да правим, каква да е концепцията за отношение към Турция. Но нищо такова не чух.  Защо не затворим границите с Турция?, попита още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 4686 |13.06.2016 Сидеров: Има и по-добри варианти за кандидат-президент от мен . 15| 4610 |01.06.2016 Сидеров: Стига сме си мерили...химикалките със Симеонов . 16| 4856 |28.05.2016 Сидеров: ДАНС проверява ”Атака” заради членския внос

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads