Реклама / Ads
5| 33312 |19.07.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Слави Трифонов: TNS opinion засрами българските социолози

.
Слави Трифонов и редколегията
Нито една социологическа агенция не посмя да направи такова изследване, защото резултатите няма да се харесат на политическите партии. Само сайтовете Фрог нюз и Факти публикуваха резултатите на международната агенция TNS opinion за референдума. Останалите медии може да са свободни да виждат истината, но не и да я направят достояние на своите читатели. С това Слави Трифонов започна поредното си шоу.
 
Защо нито една наша социологическа агенция не е направила  такова проучване?, повтори въпроса си Трифонов и започна анализ на проучването със своята редколегия.

Това е една от дванадесетте водещи социологически агенции в света, посочи Тошко Йорданов.

Ние имаме същите резултати, сходни резултати, но ги нямаме публикувани, информира за твърдения за направени, но непубликувани проучвания на български социологически агенции друг от сценаристите.

В България социологическите агенции са слуги на политическата класа. Както едно време като гръмна Чернобил, все едно го няма, ако не го кажат, обобщи Иво Сиромахов.

Може да поканим Румяна Бъчварова, нали е социолог, да коментира резултатите от тази агенция, пошегува се член на редколегията на Слави Трифонов.

Участниците в редколегията на "Шоуто на Слави" коментираха подробно изводите и графиките от социологическото проучване на TNS opinion.

Припомняме , че социологическо проучване на международната агенция TNS opinion бе публикувано ПЪРВО ВЪВ ФРОГ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7903 |19.07.2016 Само във Фрог: Млади и образовани гласуват за референдума на Слави . 50| 145097 |18.07.2016 TNS opinion: Слави Трифонов бие всички за президент и парламент . 0| 6935 |18.07.2016 Социолози: Външно и Нейнски изчакаха позицията на САЩ за преврата в Турция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads