Реклама / Ads
2| 4735 |20.07.2016 НОВИНИ

Караянчева знаела името на кандидат-президента на ГЕРБ

.
Цвета Караянчева
Гневът на премиера е оправдан. Когато двама юнака ходят от студио в студио и не сдържат глупотевините си, той няма как да не се ядоса, заяви по БТВ депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева и зам.-шеф на ПГ.
 
Има държавници и политици. Държавниците гледат в бъдещето, политици са Радан Кънев и Атанас Атанасов, те гледат от избори на избори. Особено моят колега Кънев, който идва на работа само в петък, за да го показват телевизиите, каза Караянчева и определи ДСБ като бутикова група със самочувствие на 300.

Няма никаква мобилизация, това е въпрос на чест. Колегите от Комисията по отбрана бяха много възмутени от думите, че премиерът не бил евроатлантик, каза тя. Г-н Борисов го познават всички евроатлантически партньори. Когато се говорят неистини, човек търпи до определен момент, каза Караянчева.

Българските граждани трябва да чуят истината, да я знаят. Тези хора от ДСБ разбиват и РБ, въобразяват си, че могат да влязат сами в следващия парламент.

Ненчев днес казал, че е министър на премиера, обяви Караянчева.

Ще бъде извикан и министър Митов, но нямаме проблеми с министрите, правителството е стабилно, подкрепяме и министрите и премиера, увери тя. Ако има нещо наум за рокади, Борисов ще го сподели с нас. Диалогът, който водим с министрите, е лесен, правят се работни групи, каза Караянчева. Стоим твърдо зад министър Москов, ако имаме проблеми, каним министрите и си ги решаваме, както стана днес и с министър Ненчев, заяви тя.

Винаги сме казвали, че сме готови за предсрочни избори и позицията на премиера е въпрос са чест. Имаме структури, готови сме за президентски, дори и за парламентарни избори. Г-н Атанасов да си гледа неговата партия, той залита в едно друго време, заяви тя.

Имаме, разбира се, кандидат за президент и аз му знам името, увери Караянчева. Защо всички са се вторачили в нашия кандидат, да си гледат своите, а ако нямат - да подкрепят нашия, заяви тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4060 |15.06.2016 Жената на стрелеца от Орландо знаела за готвената атака . 4| 4400 |11.05.2016 Цв. Караянчева: ГЕРБ ще има свой кандидат за президент . 2| 4559 |09.05.2016 Цв. Караянчева сезира прокуратурата за измами на кмета на Кърджали . 0| 6056 |07.04.2016 Д-р Петров за Фрог: Москов ме изкара двигател на протестите! Да каже името ми!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads