Реклама / Ads
3| 21222 |25.07.2016 ЪNDERGROUND

СКАНДАЛ! Доган гостува на наемен убиец от „Сивите вълци“

.
Доган, терористът Абдуллах Чатлъ и приятелката му Източник: Фрог нюз
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е бил официален гост на наемния убиец от терористичната организация „Сивите вълци“ и член на секретната операция „Гладио“ Абдуллах Чатлъ в Истанбул. Доказателство за това е скандална снимка, до която Фрог нюз се добра. На нея ясно е запечатана пазената в дълбока тайна среща. Снимката се публикува за първи път!
 
Доган и Чатлъ сядат на една маса през 1994 година при едно от многобройните посещения на лидера на ДПС в Турция. Мястото не е случайно- това е ресторант „Ориент хаус“, където ходят само ВИП клиенти. Известно е, че местата в заведението се запазват седмици по-рано. В знак на уважение към госта си, „сивият вълк“, който междувременно е обявен за издирване заради убийство, поръчва българското и турското знаме да бъдат поставени на видно място едно до друго. Масата е централна-точно срещу сцената, за да може Доган да се забавлява на изпълненията от програмата. Разбрал за слабото място на Доган към жените, Чатлъ не случайно кани и очарователната си приятелката Ус, която е коронована кралица на красотата.

Турските и българските тайни служби, обаче прихващат тази среща, която се оказва само една малка част от мръсните тайни на ДПС. Фрог ви разказа преди няколко дни подробности за проекта „Гладио“, така и факта, че Чатлъ и неговата изгора са участвали активно и в наркотрафика от Далечния изток през Балканите към Западна Европа. С печалбите са привличани партийни лидери, като Доган, за турската кауза зад граница. Добрите отношения между Доган и страховития Абдуллах Чатлъ секват на 3 ноември 1996 г., когато той, приятелката му и командващият секретните групи „Гладио” Хусеин Кочадаг загиват при мистериозна катастрофа на страничен път край малкото селце Сусурлук, на стотина километра от Истанбул. Източници на службите припомнят, че лидерът на ДПС по това време е правил чести срещи с представители на турския бизнес. От една страна е търсил финансови източници за партията си, но от друга-път до сърцето на управляващите, които в този период са го пренебрегвали.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9558 |25.07.2016 Д. Гяуров: 90 души от Турция са на заплата у нас - пренасят политиката на Ердоган . 0| 4627 |24.07.2016 Убиецът от Мюнхен купил пистолета от Словакия . 0| 4468 |23.07.2016 Убиецът Али се гръмнал пред полицаи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads