Реклама / Ads
0| 4083 |27.07.2016 НОВИНИ

Отличничка от елитно училище убила мъжа, защото я изнасилил

.
18-годишната ученичка е убила 62-годишния мъж в Стара Загора, защото я изнасилил. Това съобщиха от прокуратурата. В официалното съобщение се казва:
 

На 26 юли е открит трупа на Б.С.Д. /Богдан/ на 62 г. Трупът е открит от близки в дома му, находящ се в Стара Загора. Извършени са процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, претърсване. Назначени са и се извършват множество експертизи – съдебно-медицинска на трупа, съдебно – медицинска на обвиняемата, психолого–психиатрична на обвиняемата, както и за изследване на веществени доказателства.

 

Извършителката на престъплението е установена часове след откриване на трупа при осъществена от нея комуникация с полицейски служител, при която е разказала за своя среща с жертвата, осъществена вечерта на 25 юли 2016г. Съобщила е за упражнено спрямо нея престъпление – „изнасилване” от страна на пострадалия.

 

До момента е установено, че жертвата Б.Д. е многократно осъждан, изтърпявал наказания „лишаване от свобода“, включително за престъпления по глава „Разврат“ на Наказателния кодекс.

 

Установено е, че обвиняемата М.Г. няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е в елитно училище в Стара Загора и с отличен успех е завършила учебната 2015/2016 година. Същата работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно на работното и място пострадалият Б. Д. е осъществил контакт с обвиняемата М.Г.

 

М.Г. е привлечена като обвиняема за това, че на 25.07.2016 год. в гр. Стара Загора умишлено е умъртвила Б.Д. – престъпление по чл. 115 от НК. Обвиняемата е задържана за срок от 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

 

Очакват се резултатите от назначените експертизи, с оглед изясняване на механизма и причината за настъпване на смъртта на жертвата, както и за изясняване на причините, довели до деянието на обвиняемата.

 

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора продължават активни действия по разследването– разпити на свидетели, изискване на справки, документи и др.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4062 |28.06.2016 Специалист по охрана: Половината момчета в училище са с ножове . 8| 6019 |12.06.2016 Проф. Танев призна: Училището ни е старомодно . 3| 4915 |01.06.2016 ЧЕЗ установи за 7 път кражба на ток от елитно заведение в центъра на София . 4| 4745 |05.05.2016 Кунева с пореден пиар, въстава срещу агресията в училище

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads